Válassza az Oldal lehetőséget

Dobd fel a boltot némi ötletességgel!

Dobd fel a boltot némi ötletességgel!

Például egy megfizethető árú holografikus hirdető biztosan hozzád csalja a jónépet.

utorch holo

 

Utorch FY3D – Z1 Holographic Display LED Fan Advertising Machine – 289,41 dollár

A termék jellege miatt elsősorban üzleteknek, éttermeknek, esetleg múzeumoknak ajánlható az Utorch FY3D – Z1, ettől függetlenül otthoni körülmények között is használható, csak hát ahhoz kicsit drága. A működtetése első pillantásra talán bonyolultnak tűnhet, de nem olyan vészes a dolog, mivel (elvileg) mellékelik hozzá a szükséges szoftvert – ha pedig mégsem, akkor a „hologram software” keresőkifejezéssel biztosan célt érünk. Bemenetként MP4, AVI, RMVB, MKV, GIF, JPG és PNG fájlkiterjesztésekkel próbálkozhatunk: A kiszemelt fájl feltöltése után érdemes azt átméretezni (ez jelen esetben 42 cm lesz, a Z1 ilyen méretű képet tud produkálni), majd a konvertált állományt egy SD kártyára kell másolni. A képek keret és háttér nélkül jelennek meg, az összhatás olyan, mintha azok a levegőben lebegnének. A holografikus hatásról 224 LED, illetve a percenként 1 000 kör leírására képes forgatómotor gondoskodik. Hirdetési célú felhasználásnál úgy érdemes kalkulálni, hogy nagyjából 10 cm-es betűk/számok már kellő láthatósággal fognak bírni, azalatt rezeg a léc.

A cucc mennyezetre is rögzíthető (a szükséges tartozék mellékelve), ilyenkor jó szolgálatot tesz a távirányító. Sajnos meglehetősen kevés felhasználói visszajelzés van róla: az egyik vevő a könnyű használhatóságot méltatja, a másik a jó képminőséget, habár megemlíti, hogy az ő csomagjában nem volt kézikönyv. Itt valamilyen malőr esete forog fenn, mert a kicsomagolós videókban rendre lehet látni az útmutatót.

Összefoglalva tehát elmondhatjuk, hogy az FY3D – Z1 viszonylag kis befektetéssel lehetőséget kínál arra, hogy extravagáns hirdetésünkkel kitűnjünk a tömegből!