Válassza az Oldal lehetőséget

Enusic 001 Mini Bluetooth Speaker, ha kevés a hangerő

Enusic 001 Mini Bluetooth Speaker, ha kevés a hangerő

Többen vagytok, csak telefon van elérhető távolságban, de mind hallani szeretnétek a zenét. Dolgoznál, amihez mind a két kezedre szükséged van, de közben lebonyolítanál egy fontos hívást. Na, pont ilyen esetekben jön jól az Enusic® 001 Mini Bluetooth Speaker!

Enusic 001 Mini Bluetooth Speaker, ha kevés a hangerő

Ahogy a nevéből is látszik, ez egy Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikáló asztali kihangosító. A kihangosító ebben az esetben azt jelenti, hogy nem csak a zenéket vagy egyéb hangokat, hanem a telefonálás hangját is kihangosítja, sőt, ez utóbbi esetben a beépített mikrofont is használhatjuk, így tényleg egy teljes értékű telefon kihangosítót kapunk. Ami a jó a dologban, hogy egy 300 mAh-ás akku is helyet kapott a kütyüben, így akár magunkkal is vihetjük, hallgathatjuk kedvenc számainkat a kertben.

Enusic 001 Mini Bluetooth Speaker, ha kevés a hangerő 2

Az Enusic 001 Mini Bluetooth Speaker-t most 5600 forintért vehetitek meg.

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.