Válassza az Oldal lehetőséget

Ez már nem játék – VEVOR állványos magfúró

Ez már nem játék – VEVOR állványos magfúró

Ezzel a vasúti sín sem jelent akadályt, mindent átfúrhatsz vele!

Ez már nem játék – VEVOR állványos magfúró

A VEVOR állványos fúrója kimagasló teljesítményt nyújt mind az otthoni, mind az ipari felhasználóknak. A 1300 wattos motorral szerelt eszköz lenyűgözően nagy hajtóerőt kínál, képes 810 fordulat/perc sebességgel a legkeményebb anyagokba is fúrni. A maximális fúrási átmérő 40 mm, míg a legnagyobb fúrási mélység 50 mm. Biztonság és tartósság érdekében kombinált túlterhelés elleni védelmi funkciók is rendelkezésre állnak. A hűtőrendszer gyors hőelvezetést biztosít, megakadályozza a túlterhelés és a magas hőmérséklet miatti sérüléseket fúrás közben. A titán-magnézium ötvözetből készült vezetősín korrózióálló és kopásálló, jelentősen meghosszabbítva ezzel a gép élettartamát.

Ez már nem játék - VEVOR állványos magfúró 1

A VEVOR állványos magfúró 13000 N-ig képes erős mágneses erőt kifejteni a fúrási műveletek során, így minden szögben stabil marad. A gépkereten lévő skála segítségével a felhasználók pontosan meghatározhatják a fúró és a fúrt anyag közötti távolságot milliméterben. Az ergonomikus kialakítású fogantyú és a 3 hosszabbított karral a kezelés és mozgatás során jelentősen csökken a felhasznált erő. Az eszköz széles körben alkalmazható otthoni barkácsolás, gépinstallálás, de akár ipari feladatokra is, mint hajó- és hídépítés, vasútépítés, szélturbinák és erőművek építése.

A VEVOR Profi mágneses fúrója ideális választás acél- és vasstruktúrák fúrásához, amelyek vastagsága meghaladja a 10 mm-t. A termék mérete 270 x 120 x 360 mm, alkalmazható feszültség/frekvencia 220-240 V 50/60 Hz. A maximális fúrási átmérő a kmagfúró esetében 40 mm, a spirálfúró esetében pedig 3-16 mm. A csomag tartalmazza a szükséges szakmai fúróeszközöket, beleértve a hűtőtartályt, a hűtőcsövet, a kötelet, 3 hatlapú kulcsot.

A gép ára a HOCHU kuponkóddal~68 000 forint az alábbi hivatkozáson:

 

VEVOR állványos magfúró

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.