Válassza az Oldal lehetőséget

Ezek most tényleg valódi Xiaomi Mi MIX 2S képek?

Ezek most tényleg valódi Xiaomi Mi MIX 2S képek?

Az utóbbi napokban, hetekben többször is át lettünk verve, de ez végre, akár igazi fotó is lehet.

mi mix 2s leak 640x380

Nem is tudom mit gondoljak. Kezdődött a történet azzal a képpel, amin az iPhone féle notch volt látható. Aztán jöttek a hírek, sőt a héten egy videó is, amin az látszott, hogy a kijelző jobb felsp sarkában lesz a kamera. Most pedig itt van két fotó a telefonról, amin már ez a kamera sincs. Mondjuk a videónál kicsit gyanús volt, ahogy annyira rossz volt a minősége, hogy annak is örülhettünk, ha egyáltalán megtaláltuk rajta a telefont. Ilyen minőségű videót annak idején az első kamerás mobilommal csináltam. De azért igyekeztem elhinni, hogy nini, ott lesz a kamera a sarokban.

mi mix 2s leaked image 2

Most viszont itt van két kép, ahol a felbontás is türhető már, és a képen egy a jelenlegi MIX 2-re hasonlító, de annál vékonyabb alsó kávával rendelkező telefont láthatunk. A kérdés, hol a kamera? Azt hiszem, ha ezt a ködösítést a Xiaomi direkt csinálta, akkor nagyon jók ott kint a marketingben, mert én már konkrétan tűkön ülök, nem győzöm kivárni, hogy láthassam a március 27-én bemutatkozó új telefon!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.