Válassza az Oldal lehetőséget

[Kupon] Xiaomi Yeelight RGB okosizzó egy hagyományos áráért

Ez már nem akarok hinni a szememnek ár ezért az égőért.

Xiaomi Yeelight 1 1

Sokat ajánlagatom ezt az okosizzót, mert itthon már kettőt is használok belőle, de talán nem fogtok meglepődni, ha azt mondom, hogy most rendeltem meg  a harmadikat. Ennek mindössze azaz oka, hogy egy hagyományos fehérfényűt szerettem volna rendelni, de egy most futó akcióban az RGB, vagyis 16 millió színt ismerő égő ára most annyi, mint a hagyományos fehérfényűé, így pedig nyilvánvaló, hogy ezt veszem.

Xiaomi Yeelight 4

Az égőről olvashattatok nálunk egy hosszabb cikket is, így most nem megyek bele a bővebb részletekbe, ha érdekel Titeket itt elolvashatjátok: Világítsunk okoségővel – Xiaomi Yeelight teszt sok titkos információval!

És akkor a lényeg. A Xiaomi RGB okoségőjét most mindössze 14 dollárért, vagyis 3500 forintért tehetjük a kosarunkba a HSC4thD010 kuponkódot használva itt: Xiaomi RGB okoségő

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.