Válassza az Oldal lehetőséget

FNIRSI DSO-TC3 – filléres oszciloszkóp

FNIRSI DSO-TC3 – filléres oszciloszkóp

A FNIRSI DSO-TC3 egy 3-az1-ben készülék, ami befér a zsebedbe is.

FNIRSI DSO-TC3 – filléres oszciloszkóp

A FNIRSI DSO-TC3 egy multifunkciós eszköz, ami három különálló eszköz funkcióját integrálja egyetlen gépbe: digitális oszcilloszkópot, tranzisztor tesztert és jelgenerátort. A digitális oszcilloszkóp funkció lehetővé teszi valós idejű mintavételt 10 ms/s mintavételi sebességgel és 500 Khz sávszélességgel, valamint 400 V-ig mérhető feszültséget. A tranzisztor teszter funkció képes automatikusan azonosítani és mérni a különböző tranzisztorokat, ellenállásokat, induktivitásokat, kondenzátorokat, és passzív alkatrészeket, míg a jelgenerátor funkció hatféle jelgenerálást biztosít, 1-100 KHz állítható kimeneti frekvenciával, 3.3 V állítható kimeneti feszültséggel és 0-100%-ig állítható kimeneti kötegviszonyt kínál.

FNIRSI DSO-TC3 - filléres oszciloszkóp 1

Az eszköz további funkciói közé tartozik a protokoll infrakódok automatikus elemzése, az áramkör folytonossági tesztelése, a 0-40 V bemeneti feszültségmérés, a PWM kimenet, a 0-32 V dióda mérés, a hőmérséklet és páratartalom szenzorok mérése stb. A 2,4 hüvelykes digitális TFT kijelző színes képernyővel és LED háttérvilágítással rendelkezik, ami nagy felbontású kijelzést biztosít. Az eszköz gazdag és hatékony funkciókkal rendelkezik, beleértve az automatikus beállítást, a tűzvédelmet, és hosszú élettartamot biztosít a beépített 1500 mAh nagy kapacitású újratölthető polimer lítium akkumulátor.

FNIRSI DSO-TC3 - filléres oszciloszkóp 2

A FNIRSI DSO-TC3 eszköz kompakt méretével és a csomagban található tartozékokkal, mint például a szonda, a Type-C kábel és a felhasználói kézikönyv, ideális választás az elektronikai javítások és debuggolás, autójavítás, háztartási készülékek javítása, DIY elektronikai versenyek, tápegység debuggolása, inverterek stb. számára.

A csomag ára a BGXIFD781 kuponkóddal ~16 000 forint itt:

FNIRSI DSO-TC3 oszciloszkóp

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.