Válassza az Oldal lehetőséget

Geekbuying születésnap, ez már a hetedik!

Geekbuying születésnap, ez már a hetedik!

Játékok, akciók, leértékelések, szóval minden, amit egy webáruház szülinapján lenni szokott.

Geekbuying születésnap, ez már a hetedik!

A Geekbuying az egyik leg megbízhatóbb kínai áruház. Rendelkeznek európai raktárakkal is, a kínálat bőséges, az árak pedig többnyire jók. Gyakran kapunk akciókat, igaz nem olyan mennyiségben, mint a nagyobb konkurenseknél, de arra a kevésre ami van érdemes figyelni, mert fincsi kedvezménykkel csábítanak minket vásárlásra.

A hetedik születésnapra szóló promóciók tartanak már néhány napja, de még most is érdemes csatlakozni. Az első játékban nem kell mást tenned, mint minden nap bejelentkezni az oldalra, ezzel gyűjthetsz kedvezményeket!

Geekbuying 7th anniversary promotion Check In

A második játék azoknak szól, akik használnak Instagrammot, az ő feladatuk egy kép posztolása a # Geekbuying7th hashtag-gel. A kép megjelenése után automatikusan bekerülsz a promócióba és értékes ajándékokat nyerhetsz.

Geekbuying 7th anniversary promotion Post Win

 

A születésnapi oldalt itt találod: Geekbuying 7. születésnap

Természetesen van ezer egyéb akció is, ezekről, a szabályokról, a kuponszerzési lehetőségekről itt ovashatsz: Geekbuying születésnap – szabályok

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.