Válassza az Oldal lehetőséget

Hangfalak a Scythe-tól és egyéb finomságok

Ahogy olvasóink megszokhatták rendszeresen beszámolunk a Scythe termékeiről, legyen az bármily apróság is. Természetesen ez a nagy igyekezet nem teljesen önzetlen, hiszen a Computermode, mely a Scythe hazai képviseletét ellátja egyik legrégebbi partnerünk.

Hangfalak a Scythe-tól és egyéb finomságok 1

Persze az is igaz, hogy ezek a beszámolók nem esnek nehezünkre, hiszen a kaszás csapat szinte minden hónapban produkál olyan újdonságot, mely megdobogtatja szívünket, ráadásul teszik ezt úgy, hogy a minőség a tökéletest karcolja. Szerencsére ebben a hónapban sem kell Scythe cuccok nélkül sinylődnünk, a forgalmazó ismét meglepett minket néhány finomsággal. A csomagban találtunk CPU-hűtőtől a ventilátorrácson át a hangfalig mindent. Álljunk meg csak egy szóra! Igen, jól olvastátok, hangfal is érkezett. A jó öreg hűtőgyáros cég immár belépő szintű hangfalakkal is kedveskedik a márkát kedvelőknek, ráadásul a hangsugárzók mellé még egy erősítő is található a csomagban.

Hangfalak a Scythe-tól és egyéb finomságok 2

Legyünk túl a meglepettségen, lássuk pontosan milyen termékek érkeztek szerkesztőségünkbe! 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.