Válassza az Oldal lehetőséget

Három Xiaomi kuponos ajánlat, ha spórolnál egy kicsit!

Redmi S2, Mi Band 3 és egy érdekes termosz. 

Három Xiaomi kuponos ajánlat, ha spórolnál egy kicsit! 1

 

Igazából mind a három termék gyakori vendég oldalunkon, úgyhogy erősen kétlem, hogy bárki számára ismeretlenek lennének. Kezdjük szép sorjában.

redmi s2 hoc

Xiaomi Redmi S2 4G Phablet Global Version – GOLD – 129 dollár (GBMPS2C)

A Xiaomi Redmi S2 a középkategóriában indul, így ennek megfelelő hardverrel (Qualcomm Snapdragon 625) bír. A telefon legfőbb erőssége, hogy remek kamerákat kapott, kiváltképp igaz ez az előlapon található egységre. A kijelző egy kicsit alacsonyabb felbontásban tündököl (1440×720 pixel), mint a hasonló árszinten mozgó Redmi 5 Plus esetében, illetve a kétsávos WiFi-ről is le kell mondanunk. Ezek a legfőbb különbségek, szóval elmondható, hogy az S2 jó választás lehet azoknak, akik ki tudják használni a remek kamerákat, máskülönben találhatunk ettől jobbat is.

mi band 3

Xiaomi Mi Band 3 Smart Bracelet Wristband – 23,59 dollár (IVBAND3)

A Mi Band 3 okoskarkötőről egy remek összefoglalót közöltünk itt, így most csak a lényegre koncentrálunk: 23,59 dollár. Örültünk volna, ha még tovább tudtuk volna faragni az árat, de erre most nem volt mód. Mivel az ajánlat, jobban mondva a kupon csak korlátozott darabszámban érhető el, ezért ne sokat elmélkedjetek az ügyön!

xiaomi termosz v3

Portable Intelligent Thermal Vacuum Water Bottle – 27,77 dollár (GB-HGxw27)

Ez az érdekes Xiaomi termosz is felkeltette már korábban a figyelmünket. A közel félliteres űrtartalommal bíró okostermosz tetejére egy energiatakarékos OLED képernyőt szereltek, ami a belső szenzornak hála képes megjeleníteni az aktuális hőmérsékletet. Más okosságok is akadnak: a cucc számolja az utolsó feltöltés óta eltelt időt, azonkívül egy játék is került bele, a kő-papír-olló – ne kérdezzétek, hogy miért!

A vásárlás előtt természetesen a zárójelben lévő kódokat kell érvényesíteni!