Válassza az Oldal lehetőséget

Érkezik a Xiaomi AirPods alternatívája

Érkezik a Xiaomi AirPods alternatívája

Az FCC (Federal Communications Commission) hivatalos felületén bukkant fel a MI True Wireless Earphones névre hallgató ketyere.

Érkezik a Xiaomi AirPods alternatívája

 

Mint az a fenti képen is látható, a Xiaominak nem kellett sokat gondolkodni a termék kialakításán, az gyakorlatilag az Apple AirPods hű másolata; hosszúkás lábak, töltődoboz, beépített mikrofon (zajcsökkentéses), három különböző méretű szilikon füldugó. A töltőtok is erős hasonlóságot mutat, itt is megtaláljuk a felnyitható fedelet, az alján pedig egy USB Type-C csatlakozó kapott helyet. Ezen is található egy gomb, mely funkcionálisan valószínűleg ugyanazt tudja, mint amit az AirPods esetében már megszokhattunk.

A termék tömege elvileg 58 gramm, az üzemidő kb. 3 órára tehető, tehát itt valamelyest hátrányban lehet a Xiaomi szülötte. Valószínűleg a tok is rövidebb töltési időt garantál, itt jelen pillanatban 10 óráról szólnak a hírek.

A termék várható áráról és megjelenéséről még nincsenek megbízható infók. Érdekességképpen megjegyezzük, hogy nem olyan rég AirDots néven már próbálkozott a Xiaomi a vezeték nélküli fülhallgatók piacának meghódításával – a névválasztás természetesen ennél sem volt véletlen.