Válassza az Oldal lehetőséget

Már előrendelhető a Xiaomi Mi MIX 2S

Már előrendelhető a Xiaomi Mi MIX 2S

Az ár elég magas, de végül is a legerősebb Xiaomi telefonról beszélünk!

xiaomi mi mix 2s 1

A bemutató után nem sokkal már meg is jelent a kínai áruházak kínálatában az új mobil. MInt arról beszámoltunk ez a készülék lett a Xiaomi első olyan mobilja, ami a Qualcomm legerősebb központi lapkájával, a Snapdragon 845-el van szerelve. A készüléket több ponton is továbbfejlesztették a fél éve kiadott elődhoz képest, így a processzor és a grafikus gyorsító mellett teljesen új, mesterséges intelligenciával felszerelt kamerapárost kapott.

xiaomi mi mix 2s 3

A telefon szállítása május 14-én indul, a bevezető ár a 64 GB beépített tárral rendelkező fehér vagy fekete telefonra 660 dollár. Ez forintban nagyjából 178 darab ezerforintost jelent, de annak fényében, hogy a Samsung Galaxy 9 64 GB-os verziójának az ára itthon 210 ezernél kezdődik, ráadásul egy neve nincs üzetben, ahonnan nem biztos hogy vásárolnék…, szóval ez a 180 ezer forint sok pénz, de azt hiszem mégis inkább ezt választanám, mint a hasonló erejú vadiúj Samsung telefont.

Bővebb bemutatónkat az út telefonról itt találjátok: Megérkezett a Xiaomi MI MIX 2S, a telefon, amire 6 hónapja vártunk

A telefont pedig itt tudjátok előrendelni: Xiaomi Mi MIX 2S

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.