Válassza az Oldal lehetőséget

Haylou okosóra akciók a Geekbuyingon

Haylou okosóra akciók a Geekbuyingon

Négy féle Haylou órára kaptunk ma akciót, természetesen kuponnal!

Haylou okosóra akciók a Geekbuyingon

A Haylou a Xiaomihoz köthető gyártó, így az eddig nálam járt órák esetén a minőséggel nem volt probléma. Azt azért jó tudni, hogy ezek az órák a belép szintet célozzák, és a Haylou nem is épít be minden elérhető szenzort, inkább csak azokat, amik megbízható eredményt adnak. Szóval ezeknél az óráknál ne keressetek vérnyomásmérést, de véroxigénszint szenzort már igen.

A négy órából kettő szögletes, kettő pedig hagyományos kerek forma. A képességek terén nagy különbségek nincsenek, de ha már tudjátok, hogy melyik formát preferáljátok, akkor érdemes a specifikációt átfutni és összehasonlítani a “ketyegőket”, mert apró különbségek lehetnek.

Ezek az órák most kínai raktárból rendelhetők, de a Geekbuyingnál is létezik Priority Line szállítás, így a vámkezeléstől nem kell tartanotok. Az alábbi órákat vehetitek meg most akciós áron:

KépTípusKuponkódAkciós ár
Haylou GST Smartwatch 12 Sports Modes Variable Watch Faces HD Large Screen Sports Watch - BlackHaylou GST6PNNTR9E$37.99
Haylou RT Smartwatch 12 Workout Modes Custom Watch Faces Health Monitor Fashion Sports Watch - BlackHaylou RT6PNNOXXJ$43.99
Haylou RT2 Smartwatch 12 Sports Modes Custom Watch Face Health Monitor Sports Watch - BlackHaylou RT26PNNB22Y$49.99
Haylou RS4 Smartwatch 12 Sports Modes Custom Watch Face Health Monitor Sports Watch - SilverHaylou RS46PNNGBIF$52.99

Haylou okosóra akciók a Geekbuyingon 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.