Válassza az Oldal lehetőséget

ILIFE H11 – kicsi, könnyű és olcsó állóporszívó

ILIFE H11 – kicsi, könnyű és olcsó állóporszívó

Az ILIFE H11 ne csak lakásba lesz megfelelő, tökéletes autós porszívó is egyben.

ILIFE H11 – kicsi, könnyű és olcsó állóporszívó

Ennek a gépnek a legnagyobb előnye egyértelműen a kis méret is a kicsi súly. Nem szaggatja fel a szőnyeget, de a duplakefés motoros szívófej hatékony megoldásnak tűnik egy gyors takarításhoz. A mérete okán autóban is hasznos segítség lehet.

ILIFE H11 - kicsi, könnyű és olcsó állóporszívó 1

Az ILIFE H11 tehát egy vezeték nélküli kézi porszívó, amelyet a mindennapos háztartási feladatok megkönnyítésére terveztek. Két tisztítási móddal rendelkezik, amelyek közül a Max mód akár 16 kpa szívóerőt biztosít, így hatékonyan szed fel port, hajat és ételmaradékokat különböző felületekről. A 2200 mAh-s levehető akkumulátor akár 30 perc működési időt biztosít normál módban, lehetővé téve a teljes körű takarítást egyetlen töltéssel. Az optimalizált ciklonos szűrőrendszer hatékonyan fogja meg a kis részecskéket és port, erős centrifugális erőt biztosítva a szennyeződés elválasztásához.

ILIFE H11 - kicsi, könnyű és olcsó állóporszívó 2

Az ILIFE H11 jellegzetességei közé tartozik a könnyű, 1,98 kg-os súly, a 200 ml űrtartalmú portartály, és a kettős hengerrel szerelt padlókefe, amely könnyű manőverezést tesz lehetővé minden irányban. A különböző tartozékok, mint a résszívó fej és a 2 az 1-ben kefe, sokoldalú tisztítást tesznek lehetővé, például szűk helyeken vagy asztalon. A porszívó 5 órán belül teljesen feltölthető.

A gép most EU raktárból rendelhető, ára az NNNLMAF kuponkóddal mindössze 31 000 Ft itt:

 

ILIFE H11 vezeték nélküli kézi porszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.