Válassza az Oldal lehetőséget

Ilyen is van, robotporszívó 5000 forintért

Ilyen is van, robotporszívó 5000 forintért

Azt gondoltad, hogy 50 ezer alatt nem úszod meg?

robot cleaner 1

Nem is tudom miért írom ezt az ajánlót, hiszen 5000 forintért nagy csodát biztos nem fogunk kapni. Az egyetlen ok talán maga a tény, hogy ennyi pénzért is kaphatunk takarító robotot.

robot cleaner 2

A rendkívül találó Intelligent Electric Vacuum Cleaner Wireless Automatic Multi-Directional Round Smart Sweeping Cleaner Household Cleaning nevű szerkezet pont azt tudja, amit a neve alapján sejthetünk, jön-megy és szívja a port. Hogy milyen hatékonysággal az más lapra tartozik, hiszen a 17,5 x 6,5 centiméteres köralakú testbe nagy erő nem férhet. Egy dolgot nem tudok hova tenni, az intelligens jelzőt, ez a porszívó nagyjából annyira lehet okos, mint egy palack smart víz, vagy az intelligens mosópor.

robot cleaner 3

A porszívó oldalán a műszaki adatokról szemérmesen hallgatnak, az egyetlen szerencsénk, hogy valaki már feltette a kérdést az akkumulátoral kapcsolatban, amire az ügyfélszolgálat ezt a választ adta: a porszívóban egy 1200 mAh kapacitású akkumulátor van, amivel 40 percig tud dolgozni.

robot cleaner 4

A képek alapján egyértelmű, hogy ez nem fog automatikusan visszatérni a dokkolór – mert nincs nekii dokkolója- nekünk kell USB kábelt dugni a seggébe, mert hogy USB-ről tölthető. A képek alapján talán került bele 1-2 szenzor is, de azért az életemet nem tenném rá, ahogy arra sem, hogy nem fog az első lépcsőn lebucskázni. Na, de mit várunk 5000 forintért?

Ha érdekel a szerkezet itt megtalálod: Intelligent Electric Vacuum Cleaner Wireless Automatic Multi-Directional Round Smart Sweeping Cleaner Household Cleaning

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.