Válassza az Oldal lehetőséget

Ilyen olcsó sosem volt – TOPSHAK TS-CH2 168 darabos szerszámkészlet

Ilyen olcsó sosem volt – TOPSHAK TS-CH2 168 darabos szerszámkészlet

A TOPSHAK szerszámok nem rég robbantak be az életünkbe, de szerintem nem bánjuk.

Ilyen olcsó sosem volt – TOPSHAK TS-CH2 168 darabos szerszámkészlet

Nagyjából olyan kategória a TOPSHAK a szerszámok között, mint a Blitzwolf a háztartásigépek között. Erős középkategória nagyon jó áron! Csavarhúzók, racsnis csavarhúzó bitekkel, csillag és villáskulcskészlet, dugókulcskészlet racsnis hajtókarral, csőrös fogó, kombináltfogó, csőfogó, kábel csupaszoló, imbuszkulcsok, szike, vizszintmérő, fűrész, kalapács, tiplik, csavarok, csipeszek, kerékkulcs és mérőszalag. Remélem semmit nem felejtettem ki.

Ilyen olcsó sosem volt - TOPSHAK TS-CH2 168 darabos szerszámkészlet 1

Ahogy látható elég sok minden van a csomagban, így egy kisebb háztartásban egy ilyen készlettel lényegében minden szükséges szerszámra szert tehetünk. Ahogy írtam az ára elég jó most. Az eddigi legalacsonyabb valahol 17- és 18 ezer forint között volt, de most, a cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett 15 000 forintot kell csak fizetnünk érte. A vásárláshoz használd a BGHU2579 kuponkódot itt:

TOPSHAK TS-CH2 168 darabos szerszámkészlet

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.