Válassza az Oldal lehetőséget

Kiárusítás – KING DO WAY, 4 darabos gardrób doboz a ruháidnak

Kiárusítás – KING DO WAY, 4 darabos gardrób doboz a ruháidnak

Utolsó darabok, alacsony áron a lengyel raktárból.

Kiárusítás – KING DO WAY, 4 darabos gardrób doboz a ruháidnak

Valahogy sosem elég a hely a szekrényekben. Vagy a lakás kicsi és kevés szekrény fér el, vagy ugyan nagy a lakás, de utálod szekrényekkel telerakni, a dolog egyre megy, nem férsz el. Erre lesz jó a King Do Way négydarabos táskacsomag!

Kiárusítás - KING DO WAY, 4 darabos gardrób doboz a ruháidnak 2

Puha anyagból készül, van rajta egy ablak, amin keresztül látod mi van benne. A 60 x 43 x 35 centiméter, a csomagban négy darabot találsz belőle. Az anyaga átengedi a levegőt, így a ruhák nem büdösödnek be, de nem is porosodnak, a moly sem fogja megenni őket. Télen tarthatod bennük a nyári ruhát, nyáron meg a télit.

Kiárusítás - KING DO WAY, 4 darabos gardrób doboz a ruháidnak 3

Jelenleg már csak két színből választhatunk, azokból sincs túl sok, szóval, ha kell ilyen, akkor a négy táskáért, most csak 4900 forintot kell a kasszánál hagynod. A szállítás ingyenes! Használd a BGHU2577 kuponkódot az alábbi hivatkozáson:

KING DO WAY, 4 darabos gardrób doboz

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.