Válassza az Oldal lehetőséget

Ilyen olcsó tán sosem volt a BlitzWolf BW-HP5 fejhallgató

BlitzWolf BW-HP5 – Frankó fejhallgató kuponnal alig 16 ezerért!

A BlitzWolf BW-HP5 ára a béka feneke alatt, ráadásul a cseh raktárból tudod megrendelni! Már most gondolj a karácsonyra!

BlitzWolf BW-HP5 – Frankó fejhallgató kuponnal alig 16 ezerért!


Elindult karácsonyi nyereményjátékunk, 20 értékes ajándékot sorsolunk ki még karácsony előtt Facebook csoportunkban. Tablet, projektor, tv-box és egy csomó más érdekesség. Csatlakozz 18 ezres közösségünkhöz Te is!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA


 

A cseh raktárból vásárolhatjuk meg, de ez nem újdonság, az viszont mindenképpen az, hogy ilyen olcsó még sosem volt!

Ilyen olcsó tán sosem volt a BlitzWolf BW-HP5 fejhallgató 1

Nehéz manapság az olcsó szegmensben újat mutatni. Egyre több funkciót kapunk egyre kevesebb pénzért, olyan megoldások kerülnek ma már egy egyszerű fejhallgatóba is, amikre néhány éve még szájtátva csodálkoztunk. Manapság már nem elég, hogy kényelmes legyen, kell a hosszú üzemidő, a jó hangzás, az aktív zajszűrés és még sorolhatnám. Nos, a BlitzWolf BW-HP5 válasz ezekre a kihívásokra!

Ilyen olcsó tán sosem volt a BlitzWolf BW-HP5 fejhallgató 2

Röviden a főbb jellemzők:

1. Kettős aktív zajcsökkentés

A csúcstechnológiás aktív zajszűrő technológia inverz hanghullámokat generál azonos fázisban, ezzel a külvilág zajait, hogy a zenére összpontosíthass.

2.Átlátszóság mód

Beengedi a külvilág hangjit, így tudod mi történik körülötted

3. Élvezd a részletekben gazdag hangzást

A fejhallgatóban oldalanként két membrán dolgozik, egy 40-  és egy 20 milliméteres.

4. AAC dekódolás és Bluetooth V5.0

Az AAC HD audio dekódolás jobb minőségű hangátvitelt és kiváló hangminőséget biztosít, gyönyörűen visszaadja a hang minden részletét.

5. Ideális utazáshoz

Beépített 1000 mAh-s, rendkívül nagy akkumulátorkapacitás. 50 órányi lejátszási időt biztosít bekapcsolt zajszűréssel és 75 órát kikapcsolt zajszűréssel.

6. Egyszerre két eszközzel párosíthatod

A Bluetooth 5.0 és a többpontos kapcsolat segítségével könnyedén válthatsz a zene, a hívások, a videók és egyebek között két különböző eszközön.

7. HD kihangosított hívás

Precíz hangfelvétel és ultratiszta hangzás.

Ilyen olcsó tán sosem volt a BlitzWolf BW-HP5 fejhallgató 3

Azt hiszem ezek után már mind értitek miről beszélek. A BlitzWolf BW-HP5 jóval többet ad, mint egy átlagos belépő szintű fejhallgató. Normális aktív zajcsökkentést, oldalanként két meghajtót és brutál hosszú, akár 72 órás üzemidőt kapunk egy töltéssel. A promó anyag szerint körbe repülhetjük a földet úgy, hogy közben nem kell töltenünk a fejhallgatót, és ez gyakorlatilag igaz is lehet, ha nem kell túl sokat reptereken rostokolnunk.

Ilyen olcsó tán sosem volt a BlitzWolf BW-HP5 fejhallgató 4

A vásárlás tehát a cseh raktárból történik. A BG887ba1 kuponkódot használva majd ~10 500 forintig csökkentheted az árat, ami elég bomba, hiszen tavaly év végén, amikor bemutatkozott, a nagyon kedvező bevezető akcióban 22 ezerért adták. Szóval érdemes most lecsapni erre az ajánlatra!

BlitzWolf BW-HP5 fejhallgató

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.