Válassza az Oldal lehetőséget

Itt az ideje a spórolásnak – a legjobb kínai akciók

Itt az ideje a spórolásnak – a legjobb kínai akciók

4 éves az egyik kedvelt áruház, szórják az akciókat.

Itt az ideje a spórolásnak – a legjobb kínai akciók


 

Bevezető

A Gshopper nem számít már újnak a kereskedelem világában, hiszen 2017 óta az AliExpress egyik kedvelt értékesítője. A saját webáruházukat 4 éve inndították, de a nemzetközi, így a magyar piaccal is csak nemrégiben kezdtek kiemelten foglalkozni. Ennek köszönhető, hogy mára az oldal jó része magyar nyelven is működik, igaz, a fordítás itt-ott még hiányos, vagy nem teljesen felel meg a magyar helyesírás szabályainak, de jómagam azon vagyok, hogy ez mihamarabb változzon, így küldözgetem nekik bőszen a fordításokat is hibajelentéseket.

Ma, vagyis augusztus 8-án (08.08) lett az áruház 4 éves. E jeles évforduló okán pedig hozzánk vágtak egy rakat akciót, amikben a háztartási gépektől a kerékpárokig minden van. Az alábbi válogatásban igyekeztem ezekből az akciókból egy kisebb szeletet bemutatni. Lényeges, hogy a Gshopper EU raktárból szolgál ki minket, így a csomagok kedvező szállítási díj mellett hamar megérkeznek hozzánk.

További jó hír, hogy az árak az áfát tartalmazzák, vámolásra pedig nincs szükség!

Az alábbiakban 15 termék rövid ajánlóját olvashatjátok, de a cikk végén találtok eg hivatkozást, ahol az áruház összes akciója, kuponkódja elérhető lesz. Jó nézelődést, válogatást mindenkinek!

 


 

Xiaomi Air Purifier 4 Lite

Itt az ideje a spórolásnak - a legjobb kínai akciók 2

A Xiaomi légtisztítói évek óta rendkívül kedvelt darabok. A képességek az előző, hármas sorozathoz képest nem sokat változtak, maradt a 99 százalék feletti légtsztítási képesség, igaz, most már azt is beleírják a leírásba, hogy a H1N1, vagy a Covid ellen is véd 99 százalék feletti mértékben. Ez persze eddig igaz volt, mert azokra a levegőben lebegő porszemcsékre, pollenekre, egyebekre, amikre a vírus rá tud “ülni” eddig is ilyen arányban szürték ki a levegőből a Xiaomi gépei.

A Xiaomi Air Purifier 4 Lite a kisebb gépek közül való, de azért már ez is kapott OLED kijelzőt, kaphatunk hozzá többféle szűrőt is. A normál szűrővel 380 köbméterig használható, illetve a gyártó megadott egy 26-45 négyzetméteres adatot is, szóval kisebb vagy közepes méretű szobákban is alkalmazható. Én leginkább hálószobába vagy kisebb nappalikba ajánlom (nekem is ilyen van, csak a hármas sorozatból).

A légtisztítót most német raktárból rendelhetjük, az ára az eredeti 60 ezer helyett 39 000 forint a AD613FCF5A39 kuponkóddal itt:

Xiaomi Air Purifier 4 Lite

 


 

Mikrofonos fejhallgató nem csak játékosoknak

Itt az ideje a spórolásnak - a legjobb kínai akciók 3

Jól látható az RGB (vagyis színes) világításból, hogy ez egy játékosoknak szánt cucc. Azonban, természetesen nem csak játékra használhatjuk, hanem munkára vagy zenehallgatásra is. Emiatt kivételesen előny, hogy kimaradtak az olyan, profi játékosok által értékelt dolgok, mint a 7.1-es hang vagy a robbanásokra rezgéssel reagáló fejhallgató, igaz ezek jóval magasabb árkategóriát feltételeznének. Viszont van benne egy normális mikrofon, van nagyméretű, 50 milliméteres membrán, és használhatjuk USB vagy sima jack csatlakozón keresztül is.

Az ára ennek is elég kedvező a szülinapo akcióban, az eredeti 16 ezer forintos ár helyett 10 500 forintért megkapjuk a ABB76DEE456F kuponkóddal itt:

Mikrofonos fejhallgató

 


 

3 az 1-ben USB adapter

Itt az ideje a spórolásnak - a legjobb kínai akciók 4

Nem mondom, tök jó, hogy megjelent az USB C, és az is, hogy rengeteg funkciót tud (ha a gyártók kihasználják a lehetőségeket). Lehet rajta átküldeni képet, hangot, lehet tölteni rajta keresztül a notebookot, és persze használhatjuk sima USB csatlakozóként is. Az egyetlen probléma, hogy a gyártók nem csak okos dolgokra használják, hanem sokszor spórolásra is.

Azt gondolják, hogy bőven elég egy notebookra rárakni egy USB C-t, esetleg mellé egy hagyományos USB A csatlakozót, és a felhasználó elégedett lesz. Ekpzben az átlag felhasználó napjainkban még nem használ USB C eszközöket, csak hagyománys USB csatolósokat, amikhez pedig nincs a gépeken elegendő csatlakozó.

Nos, ez az USB elosztó ezen a gondon segt. Az egy darab USB C csatlakozóból egy darab hagyományis USB A 3.0-át és két darab USB A 2.0-át készít. Szóval egy USB portból így három hagyomnyos port lesz. Kicsi, jól néz ki és nem is túl drága, szóval, ha nálad is kevés az USB port, akkor ezzel megoldhatod a problémát. A A1C3E44773FA kuponkóddal 11 900 – helyett 5300 forintért tudod megvásárolnii cseh raktárból, innen:

3 az 1-ben USB adapter

 


 

Gbasics roller

Itt az ideje a spórolásnak - a legjobb kínai akciók 5

Itt efy roller, amiben nincs akkumulátor és nincs elektromos motor sem. Nincs komoly lengéscsillapítás és nincsenek vastag abroncsok sem. Szóval nem éppen az a darab, ami divatos. Ennek ellenére meglehetősen sok embert látok hasonló rollerekkel közlekedni az utcákon. Ez mondjuk nem is csoda, hiszen a fenntartási költség minimális, és néhány kilométeres utakat megtenni még mindig jobb így, mint gyalog.

Ami ebben a rollerben különleges még az ára. A normál méretű eszközt egy olcsó, alsókategóriás gyerekroller áráért kapjuk meg, ami jelen esetben azt jelenti, hogy a német raktárból a A08C446698CA kuponkóddal most mindössze 12 600 forintot kell érte fizetnünk itt:

Gbasics roller

 


 

Gohyo autós pumpa

Itt az ideje a spórolásnak - a legjobb kínai akciók 6

Egyértelműen egy Xiaomi koppintás, de ez legyen a legnagyobb baj, legalább jól néz ki! A leírás szerint a képességeivel sincs baj, nagyjából azt tudja, mint a dupla áron kapható versenytársak. Maximum 150 PSI nyomást képes előállítani, a beépített 4000 mAh akkumulátorkapacitást szabvány 18650-es cellák biztosítják, így ha elromlik az akksi javítható marad.

Használhatjuk autókhoz, motorokhoz, labdához, kerékpárhoz. USB portról tölthető, 60-80 decibel zajt termel működés közben, és 25 liter levegőt képes percenként átpumpálni magán. Használható mínusz 20 és plusz 70 fok közötti tartományban. Ami nagyon kellemes a szemnek a külsőn kívül az ára, ami a mostani szülinapi akcióban, a ABC7F640C09C kuponkóddal mindössze 8600 forint itt:

Gohyo autós pumpa

 


 

Xiaomi IMILAB W12 és KW66 okosórák

Itt az ideje a spórolásnak - a legjobb kínai akciók 7

Nem írok az órákról külön-külön, mert szinte megegyeznek a képességeik. Mind a kettő az IMILAB-tól (Xiaomi) érkezik. Mind a kettő IP68-es vízállósággal rendelkezik, mind a kettő 13 sportmódot támogat, mind a kettő 30 napos készenéti idővel rendelkezik. Azonban az IMILAB W12 valamivel újabb, és egy picivel többet tud, ezért valamivel drágább is. Ez a többlet tudás két dologban érhető tetten. Az egyik, hogy van benne már véroxigénszint mérés, a másik, hogy a kijelző nem 1,28- hanem 1,32 colos. A különbségek sora itt nagyjából véget is ért.

Itt az ideje a spórolásnak - a legjobb kínai akciók 8

Szóval, ha neked megfelel a régebbi kiadás is, akkor az IMILAB KW66-ot a A82F63218BF9 kuponkóddal 20 ezer forint helyet 12 ezer forintért veheted meg. Ha szeretnéd az újabbat, ami nagyobb és kicsivel többet tud, akkor az IMILAB W12 okosórát a A11B3040D01E kuponkóddal 27 900- helyett 17 000 forintért veheted meg.

Xiaomi IMILAB KW66 okosóra

Xiaomi IMILAB W12 okosóra

 


 

VANKYO C100 projektor

Itt az ideje a spórolásnak - a legjobb kínai akciók 9

Nem tud túl sokat, ez az igazi belépőszint, de ennek mégis nagyon örülök. Nem csak az ára miatt – persze azért is-, hanem azért, mert a belépőszint manapság már egyáltalán nem kevés.

Hogy mást ne mondjak HD felbontást tud, de tudja fogadni az FHD jelet is. 120 Lumen a fényereje, van rajta HDMi és USB port, így rádughatunk külső adathordozót, de akár egy Xiaomi TV Sticket is, amivel Androidot varázsolunk a projektorra. Használható normál állásban vagy a plafonról lelógatva, és állítható a kép torzítás vertikális irányban, és átküldhetjük rá telefonunk képét is.

Szóval ez nem egy komoly házimozi projektor, de ha csak most ismerkedsz a projektorokkal, esetleg diavettő helyett vennéd a gyerekszobába mesefilmeket vetíteni, akkor a A417BC45DFDA kuponkóddal a spanyol raktárból megrendelheted 23 960 forintért, innen:

VANKYO C100 projektor

 


 

Kyvol Cybovac E31 robotporszívó

Itt az ideje a spórolásnak - a legjobb kínai akciók 10

Ha nem engedheted meg  magadnak a drága lézeres porszvókat, akkor lehet, hogy ez lesz a Te géped! Lézer ugyan nincs, de használható telefonos applikációval, van nagyméretű portartálya és van benne víztartály is, vagyis a nedves feltörlés sem ismeretlen feladat számára. Lapos, így az alacsonyabb bútorok alá is befér, egy töltéssel akár 150 percet is működik, a szívóereje pedig 2200 Pa, ami 2-3 éve még a csúcsporszívók sajátja volt.

Összességében semmi szégyellnivalója sincs ennek a gépnek, ráadásul nagyon olcsó is a szülinapi akcióban. Ezért is válogattam be ebbe a cikkbe. A AD76B0916EFE kuponkóddal a lengyel raktárból 34 500 forintért hozhatjuk el, ide kattintva:

Kyvol Cybovac E31 robotporszívó

 


 

Ankishi és saroklámpa

Itt az ideje a spórolásnak - a legjobb kínai akciók 11

Ahogy feljebb az órákat, úgy ezt a két lámpát is összevonom, mert hasonló a szerepük. Világítanak! Vagyis az Ankishi akár olvasólámpa is lehetne, míg a saroklámpa tényleg nem szolgál másra, mint háttér vagy hangulatvilágításra.

Az Ankishi nevű szerkezet 3000- 40000- és 5000 kelvines színhőmérsékletre állítható be, 13 fénymód közül választhatunk és állíthatjuk a fényerejét is.

Itt az ideje a spórolásnak - a legjobb kínai akciók 12

A saroklámpa nem kevesebb, mint 320 féle fényeffektet tud, 16 millió féle színre állíthatjuk be.

Szerencsére ezek sem túl drága darabok, főleg a születésnapi akcióban. Az Ankishi ára a ABF7F40D3AEB kuponkóddal 13 ezer forint, míg a saroklámpát a AD8BC2C16202 kuponkóddal 14 ezerért hozhatjuk el. Mind a kettőt a cseh raktárból vásárolható meg, innen:

Ankishi olvasó lámpa és hangulatfény

Saroklámpa és hangulatfény

 


 

Ruhagőzölő

Itt az ideje a spórolásnak - a legjobb kínai akciók 13

Nevezhetnénk gőzvasalónak is, ha lenne benne vas, amivel vasalunk. Ám, ebben ilyen nincs, van benne viszont gőz. Szerintem sokan láttak már hasonló szerkezetet, így nem kell túlmagyarázni. A lényeg, hogy fogason tudjuk ránctalanná varázsolni a ruháinkat. Elég nagy tarálya van, de akkumulátor nincs benne. Lemerülni nem fog, tölteni sem kell, és olcsó is marad így.

A gyári adatok szerint egy tartálynyi vízzel nagyjából 25 percig lehet használni. Kapunk hozzá többféle fejet, és elérhető egy 12 másodperces Fast Steam funkció is, amikor a gép extrém mennyiségű gőzt bocsájt ki. Legalábbis a leírás ezt mondja.

Ez a gép sem drága, a AF72ABF633E4 kuponkóddal mindössze 9800 forint a cseh raktárból megrendelve:

Ruhagőzölő

 


 

Nyakmasszírozó

Itt az ideje a spórolásnak - a legjobb kínai akciók 14

Ez is olyan masina, aminek a neve mindent elmond. Én már csak annyit teszek hozzá, hogy négy masszázsmódot és módonként 16 erősségi fokozatot kapunk, vagyis gyakorlatilag 4 x 16 beálltható masszírozó módot tud a szerkezet. Akkumulátoros, USB-ről tölthető. Az ára a cseh raktárban a A23A2AE27DE6 kuponkóddal 11 700 forint az alábbi linkre kattintva:

Nyakmasszírozó

 


 

Xiaomi Mi Ionos hajszárító

Itt az ideje a spórolásnak - a legjobb kínai akciók 15

A leírás szerint a legmodernebb technológiával rendelkezik. Az ionos megoldás miatt a haj fényesebb lesz, csökken az antisztatikus hatás, és lezárják (?) a hajszálakat, így a hajszálak nem száradnak ki, és megszűnik a hő miattai ionvesztés. Nos, megvallom őszintén nem értek a hajszárításhoz, sosem hasznlok hajszárítót, gy ez az ionos dolog sem keltette fel különösebben a figyelmemet. De a Xiaomi nem szokott vackokat gyártani, és ennek a hajszárítónak a mostani akcióban 23 400- helyett csak 10 000 forint az ára, szóval betettem a listába. A A2E70938DC4A kuponkóddal a német raktárból rendelhető, innen:

Xiaomi Mi Ionos hajszárító

 


 

Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/64GB okostelefon

Itt az ideje a spórolásnak - a legjobb kínai akciók 16

A lista utolsó tagja egy okostelefon, ez is a Xiaomi kötelékéből, mint az előző hajszártó. A központi egység a Dimensity 700, amiben nyolc magot találunk, és a maximális órajele 2,2 GHz. Ahogy a névből is látszik ez már egy 5G képes telefon, használható mennyiségű memóriával és használható méretű háttértárral. A kijelző 6,5 colos, 90 Hz-es a képfrissítése, a kamera 48 megapixeles, az akkumulátor pedig 5000 mAh kapacitású.

A Redmi Note 10 nem a legolcsóbb a Xiaomi telefonok közül, a belépő szint közepén helyezkedik el, így képességeivel már megbírkózik a mindenapi feladatokkal. Ugyanakkor játékra, legalábbis új, 3D-s játékokra nem ajánlott. Van benne természetesen minden, ami manapság kell, normális navigáció, gyors Bluetooth kapcsolat és wifi.

A telefon ára a ACC2761E9326 kuponkóddal a német raktárból rendelve 52 ezer forint az alábbi hovatkozásra kattintva:

Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/64GB okostelefon

 


 

Zárszó

Itt találjátok a születésnapi Fash Sale akciókat

Itt találjátok az új regisztrálóknak szóló akciókat

Itt találjátok az összes élő Gshopper akciót

 

A végére ismét a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

 

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, nézd meg a kipróbált termékeket mozgás, működés közben is!

 

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A cikk írásakor minden termék Eu raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető, a kivételeket pedig külön jeleztem. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.