Válassza az Oldal lehetőséget

Jönnek az idei év legjobb akciói, indul a 11.11 – Banggood

Jönnek az idei év legjobb akciói, indul a 11.11 – Banggood
A szinglik (11.11) napja közeledik, a Banggood elindította a bemelegítő akciókat.

Jönnek az idei év legjobb akciói, indul a 11.11 - Banggood

A karácsony előtti bevásárlás minden áruházban az év legfontosabb időszaka. Ilyenkor próbálnak minél nagyobb forgalmat generálni, és nem mellesleg újabb vevőket magukhoz csábítani. ezek a hatások oda vezetnek, hogy ebben az időszakban tényleg nagyon jó árakkal találkozhatunk, őrült módon megszaporodnak a kuponos és egyéb akciók, nyereményjátékok.

Banggood Shopping Guide – itt találod

A nagy napra való bemelegítés általában két héttel korábban indul, ez idén egészen pontosan október 28. volt. A következő 3-4 hétben mi is rákapcsolunk, hogy olvasóink se maradjanak le a legjobb akciókról. Ahogy az év minden napján, úgy az elkövetkező hetekben is segíteni fogunk, szóval kérdezzetek bátran, csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz!

 

Lássuk most, hogy mire számíthatunk a Banggood esetén!

Első körben megnézhetjük a 11.11 Shopping Guide nevű oldalt, ami egyfajta programfüzet november 10-ig. Láthatjuk, hogy milyen akciók indulnak, és mikor indulnak ezek, mindenhez kapunk linket, szóval, ez egyfajta startlapként is értelmezhető az akciók tengerében. Október 28-tól a következő oldalak érhetők el:

 

Jönnek az idei év legjobb akciói, indul a 11.11 - Banggood 1

Official Recommendation: A Banggood ajánlatait találjuk meg itt, az utóbbi idők legnépszerűbb termékeivel. Minden témakörből találunk itt ajánlatokat. Drónok, telefonok, háztartásigépek, 3D nyomtatók, szerszámok, de még ruházat is. Az árak természetesen alacsonyak, egy-egy kiemelt terméknél kapunk kuponkódot is.

 

Jönnek az idei év legjobb akciói, indul a 11.11 - Banggood 2

New Arrival Ranking: Túlnyomórészt friss termékek 6 témakörbe csoportosítva. A kínálat itt is nagyon széles, néhány kuponos ajánlat mellett rengeteg kupon nélküli is van, hogy mást ne mondjak, a cseh raktárból 100 ezer forint alatt vihetjük kupon nélkül a Xiaomi 43 colos 4K tévéjét, 80 ezer forint alatt van a Poco X3 telefon, 10-12 ezer forintért márkás okosórák. Érdemes ezt az oldalt is végigpörgetni.

 

Jönnek az idei év legjobb akciói, indul a 11.11 - Banggood 3

Most popular ranking: Itt öt témakörben találunk mindenféle cuccot, de a válogatás alapja a népszerűsígi sorrend. Vagyis, az eladásban dobogós helyezést elért telefonok, órák, drónok, szerszámok, és ezer más cucc közül válogathatunk.

 

Jönnek az idei év legjobb akciói, indul a 11.11 - Banggood 4

Local Warehouse: Local, ami nálunk azt jelenti, hogy európai, warehouse, ami azt jelenti raktár. Szóval innen már mindenki érti, hogy itt olyan termékeket találunk, ami EU raktárból is elérhető. Az utóbbi hónapokban a Banggood durván megtolta az EU raktáraiban az árukészletet, és ami érdekes, hogy nagyon sok esetben olcsóbban tudunk innen vásárolni, mint a kínai raktárakból. Hab a tortán, hogy a megrendelt termékek jóval gyorsabban megérkeznek, ráadásul a legtöbb esetben ingyenes szállítással vám és ÁFA nélkül.

 

Jönnek az idei év legjobb akciói, indul a 11.11 - Banggood 5

Coupon Center: Azt hiszem, ezt nem kell magyaráznom. Rengeteg kuponos ajánlat, amolyan szolgáld ki magad oldal. Ha keresel valamit, akkor nem kell tőlem kérned a kupont, itt rengeteget megtalálsz magad is. Sőt, akadnak olyan kuponok is, amik nem csak konkrét termékekre, hanem egész termékkörökre használhatók. Például ezekre:

  • Blitzwolf termékek
  • Eachine drónok
  • Yeelight okosvilágítás
  • Drillpro szerszámok
  • Geekcreit, elektronika, modulok
  • Creality 3D – 3D nyomtatók

Tényleg bődületes mennyiségű kupont találtok itt, tessék szorgalmasan lapozgatni!

 

Jönnek az idei év legjobb akciói, indul a 11.11 - Banggood 6

Hot Seller Ranking: Ez az oldal sok újat nem fog a fentiekhez képest tartogatni. Mindössze az a különbség, hogy a termékek a legjobb márkák szerint vannak csoportosítva, és márkánként láthatjuk a dobogós helyezést elérő termékeket. Ettől függetlenül érdemes végig görgetni ezt is, hátha elsiklottunk valami felett az előző oldalakon.

 

Jönnek az idei év legjobb akciói, indul a 11.11 - Banggood 7

Banggood Live: A Banggood legnépszerűbb influencerei a világ minden tájáról. Élő Youtube adások tömkelege, rengeteg érdekesség.

 

Jönnek az idei év legjobb akciói, indul a 11.11 - Banggood 8

Explore Superium Brands: Fedezd fel a super márkákat! Mondjuk az oldalnak az elnevezéséhez nem sok köze van, mert itt aztán van minden. A közös pont, hogy minden termék Flash Sale akcióban van. Látjuk az árat, látjuk az akciós raktárkészlet alakulását. Ezt végigpörgetni szinte kötelező, de lehet, hogy némi hidegélelem kell majd hozzá. 🙂

 

Ahogy kapjuk az újabb információkat beszámolok majd róluk. Természetesen, ha kupont szeretnétek, akkor segítek, főleg ebben a hónapban! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz, ha eddig nem tettétek meg!

Kattints ide:

Kínából rendelők Facebook csoport

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.