Válassza az Oldal lehetőséget

JOYOR A3 – a 86 ezer forintos elektromos roller

JOYOR A3 – a 86 ezer forintos elektromos roller

A JOYOR A3 ráadásul felnőtteknek készül.

JOYOR A3 – a 86 ezer forintos elektromos roller

A JOYOR A3 összecsukható elektromos roller számos jóminőségű alkatrésszel rendelkezik, így a méretéhez, tömegéhez képest magas teljesítményt nyújt. A benne található 8000 mAh-s kapacitású, 36V-os akkumulátor nagy tartósságú, míg a német technológiájú, 350W-os motor megfelelő teljesítményt nyújt.

JOYOR A3 Folding Electric Scooter 8 Inch Tires 350W M36V 7.8Ah 25km/h Top Speed 25KM Max Mileage City E-Scooter - Black

Az A3-as modell letisztult, minimalista tervezéssel rendelkezik, melyben az egységes geometriai elemek dominálnak. A repülőgép minőségű alumínium váz mindössze 13,5 kg-ot nyom, ami nagyban hozzájárul a könnyű hordozhatósághoz. A roller rendkívül erős első fényszóróval és féklámpaként is szolgáló piros hátsó lámpával van felszerelve, így biztonságosan közlekedhetünk vele sötétben is. A vezérlőpanel számos funkcióval rendelkezik, így a használó könnyedén váltogathat a különböző módok között.

JOYOR A3 Folding Electric Scooter 8 Inch Tires 350W M36V 7.8Ah 25km/h Top Speed 25KM Max Mileage City E-Scooter - Black

A JOYOR A3 elektromos roller könnyen összecsukható, gy kényelmesen tárolható és szállítható. A termék akkumulátorra 25-30 km-es utazást tesz lehetővé egyetlen töltéssel (a gyári adat szerint). A roller kissé hajlított lábtartója kényelmes, míg a beépített USB töltőport lehetővé teszi a mobil eszközök töltését. Az 8 colos kerekekkel, szilárd első és hátsó gumikkal, magnézium ötvözetből készült vázzal, elektronikus és lábfékrendszerrel, valamint elülső lengéscsillapítóval ellátott roller kiváló választás lehet a mindennapi használatra.

Ára most mindössze 86 ezer forint, ha igénybe veszed a NNNALLJOA3 kuponkódot itt:

 

JOYOR A3 összecsukható elektromos roller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.