Válassza az Oldal lehetőséget

Kínai kütyük féláron, ezek most a legjobb akciók!

Kínai kütyük féláron, ezek most a legjobb akciók!

Indul a tavaszi vásár, egészen meglepő árakat találtunk.

Kínai kütyük féláron, ezek most a legjobb akciók!


Nézd meg legújabb videónkat, hamarosan érkezik a teljes teszt a Xiaomi legújabb telefonjáról:


Bevezető

A kínai áruházakban a karácsonyi kiárusítás és a holdújév közötti időszak a legkevésbé izgalmas. Ilyenkor a kereskedők még rendezgetik a soraikat, zárják a mögöttünk lévő évet, és próbálják feltölteni az európai raktáraikat.

Azonban a holdújévnek vége, ezen a héten már dübörögnek az akciók, amik nyár elejéig, hétről-hétre ellátnak majd minket durván jó ajánlatokkal. Persze, ezeket meg is kell találni, de aki olvassa az ajánlóimat tudja, hogy ebben segíteni fogok.

A mai cikkben nem egy konkrét gyártó termékei szerepelnek, nem is egy konkrét árkategóriába tartozó kütyüket kerestem, hanem olyanokat, amikre a legnagyobb kedvezményt kapjuk. Bizony, itt a 60 százalékos árcsökkentés sem kizárt, szóval tessenek körülnézni!

 


HOGY VÁSÁROLJ KUPONNAL?

  1. Nyisd meg a termékoldalt a lenti listában a termék nevére kattintva
  2. Kattints az „Buy Now”, majd a megnyíló ablak jobb felső részén a „Discounts” alatt, a „Coupons” sorra
  3. Az „Input coupon code” mezőbe másold be a kuponkódot, és használd a „Use” gombot.
  4. Ezután jöhet a “Place Order” gomb, és befejezheted a vásárlást.

LUXUN F30070 csillagásztávcső

LUXUN F30070 15-150X HD Astronomical Telescope Professional Stargazing Multilayer Coated Lens Monocular With Tripod

Cseh raktárban vár minket ez a távcső, ami kimondottan kezdők, vagy a fiatalabb korosztály részére készült. Nincs őrült nagy nagyítás, de az objektív a kategóriához képest méretes, 70 milliméteres. Választható fehér- vagy sárga színben, jár hozzá kereső és természetesen állvány is.

A távcső ára a BG324e74 kuponkóddal most 28 320 forint helyett csak 17 620 forint itt:

LUXUN F30070 csillagásztávcső

 


 

IPRee 10-300×40 Zoom Telescope

IPRee® 10-300x40 Zoom Telescope Professional HD Monocular Retractable Telescopic for Outdoor Camping Travel

Ne is menjünk tovább, maradjunk a kukkereknél. Iget, ez a darab jóval kisebb mint az előző, hiszen ezt a telefonunkra tudjuk szerelni. A nagyítás egészen emberes, egészen profi cuccnak tűnik. Mondjuk a gyártóval biztos nem lesz probléma, az IPRee az egyik legismertebb a hasonló telefonos kiegészítők gyártói között. A vásárlói visszajelzések jók, vannak, akik több bekezdésnyi szöveget írtak a használatról.

A távcső ára a cseh raktárból, a BGb7d5a1 kuponkóddal most 9438- helyett 4721 forint itt:

IPRee 10-300×40 Zoom Telescope

 


 

TOPSHAK TS-SD3 rezgőcsiszoló

Kínai kütyük féláron, ezek most a legjobb akciók! 2

Leginkább faipari munkákhoz használható ez a 200 wattos szerkezet. A mérete és a teljesítménye okán nem gondolnám, hogy asztalosüzemek lennének a fő célcsoport, inkább otthoni munkákhoz merném ajánlani. Adatként tudhatjuk még róla, hogy a motorja 15000/perc fordulatú, a talp mérete pedig 140 x 140 x 80 milliméteres. A géphez kapunk 3 különféle durvaságú csiszolópapírt is, összesen 12 darabot.

A gépet a cseh raktárból tudjuk megrendelni, az ára a BG92cbd0 kuponkóddal 12 270- helyett 6920 forint itt:

TOPSHAK TS-SD3 rezgőcsiszoló

 


 

BlitzWolf BW-NET1 kétcsatornás wifi router

Kínai kütyük féláron, ezek most a legjobb akciók! 3

A Blitzwolf jó cuccokat gyárt olcsón. Ez a router sem rossz darab, ahogy az ára is igazán kellemesre sikerült. Kétcsatornás, így a régebbi 2,4- mellett at 5 GHz-es sávot is támogatja. Maximális sávszélesség 867 megabit (Mbps), támogatja a WPA2 titkosítást, és kapott 4 darab 5 decibeles antennát.

A router árát most erősen megfaragták, hiszen a BG6fd3de kuponkóddal, lengyel raktárból 15 417- helyett 6920 forintért megvehetjük itt:

BlitzWolf BW-NET1 kétcsatornás wifi router

 


 

TOPSHAK TS-ESD2 csavarbehajtó

Kínai kütyük féláron, ezek most a legjobb akciók! 4

Egy újabb szerszám, egy csavarbehajtó, amire meglehetősen jó árat kaptunk erre a hétre. Természetesen akkumulátoros, a nyél különböző szögekbe hajlítható, kapunk hozzá csavarhúzófejeket (34 félét!) és egy flexibilis szárat is, hogy minden csavarhoz oda tudjunk férni.

Erre a szerszámra is féláron tehetünk szert, a BGHUCJ156 kuponkóddal a lengyel raktárból 9438- helyett 4746 forintért vehetjük most meg itt:

TOPSHAK TS-ESD2 csavarbehajtó

 


 

BlitzWolf BW-CB1 professzionális turmix

Kínai kütyük féláron, ezek most a legjobb akciók! 5

Elsőre sokaltam az árát, azonban a megjelenése óta sok jót hallottam róla a vevőktől, és most az árát is drasztikusan lecsökkentették. Szóval itt van, tessék barátkozni vele! Ahogy a felhasználóktól hallom ez nem egy sima turmix, vagyis nem csak egyszerűen felaprítja a bele helyezett gyümölcsöt vagy zöldséget, hanem konkrétan krémesíti azokat. Alkalmas pürék, jegesitalok, zöldséglevesek és persze hagyományos turmixok készítésére is. Erős, 1500 wattos motorja van, 10 sebességfokozat állítható be, és kapunk tízféle programot is különféle italok, ételek elkészítéséhez. A kehely kapacitása 2 liter.

A gépet a cseh raktárból, a BG7adbe7 kuponkódot használva 40 594 forint helyett 24 858 forintért vehetjük meg itt:

BlitzWolf BW-CB1 professzionális turmix

 


 

MS01 Monitorkar, kétmonitoros kiépítéshez

Kínai kütyük féláron, ezek most a legjobb akciók! 6

A képen pontosan látszik mi ez, egy monitortartó, amire két kijelzőt tudunk egymás mellé felszerelni. A kijelzőméret 10-27 colosig tarjedhet, a monitorok dönthetők és forgathatók maradnak. A monitorok súlya (darabonként) maximum 9 kilogramm lehet.

Ezt az állványt is a cseh raktárból tudjuk megrendelni, az ára most az eredeti harmada csak. A BG78f192 kuponkódot használva 18 879- helyett 6291 forintot kérnek érte itt:

MS01 Monitorkar, kétmonitoros kiépítéshez

 


 

XMUND XM-CG1 sütögető

[US/ EU Direct] XMUND XM-CG1 22 Inch Steel Fire Pits Firepit With Mesh Screen Durability and Rustproof Fire Bowl BBQ Grill for Outdoor Wood Burning Camping Garden Beaches Park

Kertbe vagy akár erélyekre, teraszokra is megfeleő a cucc, hiszen nem nagy méret, az átmérője 48 centiméter. Rakhatsz benne tüzet, süthetsz szalonnát, hűtheted benne a sörödet, persze ezeket nem egyszerre. A cseh raktárban a BG34ef11 vagy BG27724f kuponkóddal féláron van, azt hiszem azt a 7800 forintot amit kérnek érte megéri.

Vásárlás itt:

XMUND XM-CG1 sütögető

 


 

BlitzWolf BW-SH5 párásító

Kínai kütyük féláron, ezek most a legjobb akciók! 7

Ennek a gépnek is rendesen megvágták az árát, most érdemes igazán megvenni. Hamarosan készül róla a teszt is, egy ideje már itt pöfög nálam a lakásban egy. Sokat tud, okos, telefonról is irányítható. Nagy a víztartály, van éjszakai mód, gyerek mód, ki- bekapcsolható éjszakai fény, UV fénnyel történő csírátlanítás, hideg és meleg párásítás, plazma mód, és még sorolhatnám. Ráadásul kimondottan pofás is, nem is túl nagy, nálunk egy töltéssel maximális párásítás mellett is lazán elmegy egy egész éjszakán át a gyerekszobában. Szeretjük!

Ha szeretnél Te is egy ilyet, akkor most a cseh raktárból veheted meg, a BG6b5a6a kuponkóddal 33 355 forint helyett 20 767 forintért itt:

BlitzWolf BW-SH5 párásító

 


 

Elfeland 3 x 4 méter 5050 RGB LED csík

Kínai kütyük féláron, ezek most a legjobb akciók! 8

Nem tudom létezik-e ennél olcsóbb RGB LED szalag. A három tekercs összesen 12 méter hosszú, csíkonként 120 LD található. A csomagban a táp mellé még tartókat és távirányítót is csomagoltak, szóval van minden, ami a használathoz kelleni fog. A csomag ára 8459- helyett 5312 forint a  BGR2022CNY19 kuponkóddal. Természetesen ez is EU, egészen pontosan lengyel raktárból érkezik. Vásárlás itt:

Elfeland 3 x 4 méter 5050 RGB LED csík

 


 

SGODDE FÜGGŐÁGY

SGODDE Double People Camping Hammock Portable Lightweight Hanging Bed with Tree Straps Travel Beach Backyard Patio

Nem egy tipikus téli holmi, de talán ennek köszönhetjük, hogy kiponnal most féláron lehet megvásárolni. A képen látható kék színben érhető el az 1-es típus, ami 280 x 140 centis, egyszemélyes darab. Maximális terhelhetőség 272 kilogramm. Az ára a BG78be26 kuponkóddal 6197- helyett 4028 forint itt:

SGODDE FÜGGŐÁGY

 


 

47 colos számítógépasztal (gamer asztal)

Kínai kütyük féláron, ezek most a legjobb akciók! 9

Erős szerkezet, kábellevezető nyílások és carbon fólia, hogy ne ártson neki a ráömlő folyadék, és ne kopjon használat közben. Nem egy óriási méret, a szélessége 120 centi, így kisebb szobákban is elfér. A BG146807 kuponkóddal 20 ezer forint alatt, egészen pontosan 22 026- helyett 18 879 forintért megvehetjük itt:

47 colos számítógépasztal (gamer asztal)

 


 

BlitzWolf BW-FLT1 saroklámpa

Kínai kütyük féláron, ezek most a legjobb akciók! 10

Hozzám már úton van egy ebből a lámpából, remélem beválik, a képek és a felhasználók visszajelzései szerint jó darab! Ahogy látszik ez egy saroklámpa. Alig látszik lekapcsolt állapotban, de felkapcsolva kellemes hangulatfénnyel árasztja el a szobát. Kapunk hozzá távirányítót, beépítve pedig 68 különböző, dinamikus fényeffektet. Már nagyon várom, hogy megérkezzen!

Ez is cseh raktárból jön, a BGa3eaa8 kuponkóddal 19 800- helyett 16 960 forintért vehetjük meg itt:

BlitzWolf BW-FLT1 saroklámpa

 


 

ELEGIANT EGM-04 USB-s kondenzátor mikrofon

Kínai kütyük féláron, ezek most a legjobb akciók! 11

Mivel USB-s számítógéphez (vagy konzolokhoz) használható, de nem kell hozzá hangkártya. Két színben vásárolhatjuk meg. Használható munkára vagy játékra, élőadásokhoz vagy bármi más célra, amire mikrofonra van szükség. A csomag része a mikrofon mellett a tripod és a popfilter is!

Az ára a BG4f4c92 kuponkóddal a lengyel raktárból  6291- helyett 4717 forint itt:

ELEGIANT EGM-04 USB-s kondenzátor mikrofon

 


 

Enusic mini kompresszor

Kínai kütyük féláron, ezek most a legjobb akciók! 12

4000 mAh kapacitású akkumulátor, maximum 150 PSI nyomás, 16 liter/perces légszállítás és mindössze 394 gramm. Autósoknak, motorosoknak, kerékpárosoknak életmentő lehet, de legalábbis nagyban megkönnyíti a deffektes kerék felfújását. A gyári adatok szerint, ha teljesen fel van töltve, akkor kb. 2,5 autógumi, 6 darab motorkerékpár gumi, 24 kerékpárkerék vagy 50 kosárlabda felfújására képes.

Az ára BG570ed0 kuponkóddal 16 676- helyett 11 326 forint a lengyel raktárból. Vásárlás itt:

Enusic mini kompresszor

 


 

ZÁRSZÓ

 

A végére ismét a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, nézd meg a kipróbált termékeket mozgás, működés közben is!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A cikk írásakor minden termék Eu raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link.

Ha kínai raktárból rendelsz, akkor használd az EU Priority Line szállítási módot, a Banggood ezt vámmentesnek mondja július 1. utáni érkezésnél is. Azért biztos, ami biztos alapon úgy számolj, hogy a 399 forintos vámkezelési költséget kínaából történő rendelésnél fizetned kell majd! 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.