Válassza az Oldal lehetőséget

Kipróbáltuk: A4Tech holeless – Nincs lyuk a nap alatt

 

Rövid volt a cikk? Hát valóban nem egy Háború és béke, de lássuk be, ennél többre nincs is szükség. Egy előző cikkben már kipróbáltam a 90 fokos szögben érkező lézert, és bizony meggyőzött. Most sincs másként, hiszen az eljárás működik, még pedig jól működik. Csak hab a tortán, hogy mostantól kereshetjük a boltok polcain a holeless feliratú dobozokat, amikben olyan egereket találunk, amiknek teljesen zárt a hasa.

11

Porosodhatnak, koszolódhatnak ezek? Hát persze, ez ellen nincs orvosság. Viszont, ami igazán jó hír, hogy a tisztításhoz elegendő egy törlőkendő.

Ahogy azt írtam, általában az árral sem szokott gond lenni az A4Tech termékek esetén, és ez most sincs másként. A hazai kínálatot böngészve láthatjuk, hogy a vezeték nélküli G9-500H-t, vagyis a drágább darabot is megkapjuk bruttó 4000 forint alatt, a vezetékes D-530FX pedig egy ezressel még ennél is olcsóbb. Ha ehhez még azt a tényt is hozzá vesszük, hogy a gyártó adatlapja szerint a mikrokapcsolók 5 millió kattintást bírnak, akkor már érezzük, hogy egy ilyen egér a következő sok-sok évre megoldhatja a rágcsálókkal kapcsolatos problémáinkat, legalábbis számítógépes vonalon.

8

Az A4Tech új termékei most sem okoztak csalódást, így mindenképpen megérdemlik a vásárlásra ajánlott díjunkat.

 

new szerkesztoi ajanlat kicsiA4Tech Holeless egerek

A közeli jövőben még két A4Tech bemutatót olvashattok. Az egyik egy egér-billentyűzet kombó, a Padless 7200N bemutatója lesz, míg a harmadik a játékosoknak szánt egérrel és billentyűzettel foglalkozik.

 

Az A4Tech termékeket, mint mindig, most is a hazai forgalmazótól, a Kelly-Tech Kft-től kaptuk. Köszönjük!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.