Válassza az Oldal lehetőséget

Kipróbáltuk: EEMOV ESM-Micro – filmek zökkenőmentesen

Kipróbáltuk: EEMOV ESM-Micro – filmek zökkenőmentesen

Mielőtt az eszközt bemutatjuk a gyártó céget kell bemutatnunk, már csak azért is, mert hazánk fiairól van szó. Lássuk, mit írnak saját magukról a cég oldalán:

Ha tudni akarod, mi nem vagyunk: egy nagy, személytelen vállalat, amely a rádióban, tévében reklámozza magát. Ha tudni akarod, mi vagyunk: egy kis cég, amely ismeri a kisebb videós, filmes cégek, stúdiók, amatőr videósok és független filmesek igényeit. Minőségi termékeket és szolgáltatásokat kínálunk: kevesebb pénzért, többet. Célunk egyszerűen az, hogy jól végezzük a dolgunkat, és termékeinket kedvező áron kínáljuk. Ez minden.

ESR-1-XT_-kit-001-idex1

A Processfilm Kft.-nél tevékenykedő, lelkes fiatalokból álló csapat vagyunk. Jelentős termékfejlesztői, CAD mérnöki és független filmes tapasztalatainkra építve fejlesztettük ki az EEMOV® kamerastabilizációs rendszert és termékcsaládot. Az EEMOV® termékcsalád megalkotására saját, független filmes tapasztalataink vezettek bennünket. Míg a jó minőségű HD kamerák széleskörű elterjedésének köszönhetően egyre többen készítenek jó minőségű filmeket, a képstabilizálás – az eszközök valószínűtlenül magas árai miatt – még mindig csak a szuperprodukciókra jellemző. Felismertük, hogy szakmai tudásunk és ötleteink a korszerű technológiák alkalmazásával egy olyan sobercam termékcsalád kifejlesztésére tesz alkalmassá bennünket, amely elérhetővé teszi, hogy bárki minőségi mozgó felvételeket készítsen.

ESV-20-ESR-1-set-index

A számítógépes tervezésnél ügyeltünk rá, hogy a termékek rendkívül jól kezelhető, strapabíró, könnyű és modern formában öltsenek testet. A legkorszerűbb gyártástechnológiákat kreativitásunkkal párosítva a piac legjobb ár-érték arányú termékének előállítására törekedtünk. A megbízhatóbb működés és hosszabb élettartam érdekében az alkatrészek mennyiségét csökkentettük. A hosszú élettartam rendkívül fontos, mert 2 év teljes-körű garancia felvállalása mellett döntöttünk. Az alkatrészek gyártásával világszínvonalú munkakultúrával rendelkező vállalatokat bíztunk meg, ahol a termelési folyamatok során a legszigorúbb minőségi szabványok garantálják a pontosságot és megbízhatóságot.

Minőségbiztosítási rendszerünk a legapróbb részletekre is kiterjed, munkánk  minősége 100%-ig garantált. Munkatársaink képzettek és tapasztaltak. Minden egyes alkatrész minőségét gondosan ellenőrizzük, és időben kiszűrjük azokat, amelyek nem felelnek meg az előírt paramétereknek.

7843212

A gyártósoron számos ellenőrző pont gondoskodik az első osztályú színvonalról. Az utómunkák alatt végzett rutinvizsgálatok és  tanúsítványok felelnek azért, hogy minden egyes termék, amely lekerül a gyártósorról, nemzetközi mércével is  elsőrangú teljesítményt nyújtson.  Az EEMOV-ot a minőség iránti elkötelezettségünk teszi “a névvé, amelyben megbízhatsz”.”

ESR-1-galeria-003

Mivel jártunk Náluk, igazolni tudjuk a termékek minőségét és a csapat messzemenőkig szimpatikus voltát. A termékeik egytől egyig olyanok, mintha maguknak készítették volna, és talán pont emiatt egyre sikeresebbek.

IMG_3738_11

Mi természetesen nem vállalkoztunk a komolyabb mellényes termékek kipróbálására, már csak azért sem, mert – mint a cikkből kiderül – a Steadycam, vagy a bemutatott legegyszerűbb EEMOV Micro használatához megfelelő gyakorlatra van szükség.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.