Válassza az Oldal lehetőséget

Kipróbáltuk – Motospeed Inflictor CK104 billentyűzet

Kipróbáltuk – Motospeed Inflictor CK104 billentyűzet

Ez cikk nem csak azért érdekes, mert nagyon rég írtunk már billentyűzetekről, hanem azért is, mert a GearBest-el történt friss partneri együttműködésünk első gyümölcse lesz.

Kipróbáltuk – Motospeed Inflictor CK104 billentyűzet

A GearBestről már írtam egy rövid bemutatót, amit a cikkek között megtaláltok, így most röviden csak annyit, hogy egy kínai internetes áruházról van szó, amit a saját, és a neten található tapasztalatok alapján a leg megbízhatóbbak között tartanak számon, ráadásul rendelkeznek európai raktárral is, ami nem csak a szállítás gyorsaságára van hatással, hanem azt is garantálja, hogy az áruházban feltüntetett árakra nem rakódik már vám és ÁFA. Persze ez csak azokra a termékekre érvényes, amik az európai raktárban polcon vannak, de szerencsénkre ezekből jó sok van. Ha érdekel Titeket az európai raktáron elérhető termékek listája, akkor kattintsatok ide: Európai raktár

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.