Válassza az Oldal lehetőséget

Kojak egér nem csak kopaszoknak

Kojak egér nem csak kopaszoknak

 

Azt hiszem, nem kell magyaráznom, hogy a póker milyen népszerűségnek örvend a világon, és persze hazánkban is. A külső szemlélő számára csak egyszerű kártyajáték, de ha megismered, akkor beszippant, és hamar észreveszed, hogy a mindennapok során is új, „pókeres” aggyal figyeled a világot. 

Ez persze elég furcsának tűnik, hiszen mi lehet azonos a való világ és a póker között? Nem árt azonban tudni, hogy a menedzserképzésnek sok helyen része a pókeroktatás is, vagyis inkább a pókeres gondolkodás megismerése és használata.

Kojak egér nem csak kopaszoknak 1

Mielőtt belehajszolnám magam egy kortes beszédbe elég annyit tudni, hogy jó magam egyértelműen sportnak tartom a pókert, kemény szellemi sportnak. Igazamat az is mutatja, hogy 2012-ben a Szellemi Játékok Olimpiáján, a póker is szerepel a versenyszámok között. Na, erre varrjon gombot a szerencsejáték felügyelet. Apu megint veletek játszik ugye?

Állandóan elragadnak az indulatok, nem vagyok egy póker face, de igyekszem uralkodni magamon, így most visszakanyarodok az egerekhez!

A póker tehát népszerű, és bár a nagy bummon már talán túl vagyunk, a népszerűség nem akar csökkenni. Amellett, hogy kiváló kikapcsolódást, és jó esetben néhány forint jövedelmet hozhat a játék, ez egy hatalmas üzlet. Ennek az üzletnek az első számú haszonélvezői, legalábbis ha az online pókert nézzük az online termek. A pókerhez kapcsolódóan persze vannak kisebb nagyobb üzletek, a kártya és zsetongyártóktól, a dísz és ajándéktárgyakig bezárólag, akik a póker népszerűségét akarják meglovagolni. Ami érdekes, hogy bár az online póker népszerű, az ehhez kapcsolódó tárgyak száma erősen véges.

Kojak egér nem csak kopaszoknak 2

A Kojak pókeregér pont ezen a helyzeten változtat, hiszen egy meglehetős kényelmi funkciót kínál számunkra, ráadásul ezt nem is túl drágán teszi, és mivel a pókert pénzben játsszák a használata nem csak a forgalmazónak, hanem a játékosnak is üzlet lehet. Itt most felesleges lenne belemenni a póker, mint vállalkozás témakörbe, bár arról is oldalakat tudnék írni, a lényeg az, hogy egy pókeres számára az egér is befektetés a vállalkozásába, így nem mindegy, hogy mit és mennyiért vesz. Arról, hogy drága vagy olcsó, hasznos vagy haszontalan egy pókereseknek szánt egér az utolsó oldalon értekezünk, addig azonban nézzük meg, hogy milyen egérre lehet szüksége pókeresnek!

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.