Válassza az Oldal lehetőséget

A Logitech bemutatta Ultrathin Keyboard-ot kifejezetten az új iPadhez

A Logitech híres remek kiegészítőiről és most a tablet piac vezetőjéhez is, az új iPadhez bemutattak egy remek és kifejezetten dizájnos billentyűzetet is.

156a

A Logitech Ultrathin Keyboard Cover már a nevében hordozza, hogy mivel is van dolgunk pontosan. Egyrészt egy billentyűzet, másrészt pedig a SmartCoverhez hasonlóan védelmet biztosít az új iPad legnagyobb fegyverének, a csodálatos kijelzőjének. Ez a kiegészítő elsősorban a 3. generációs almás táblagéphez készült, de kompatibilis az iPad 2-vel is. A tabletünk bluetooth-n keresztül kommunikál a billentyűzettel és egy mágneses mechanizmus tartja a helyén a „kijelzőt”. Így lényegében egy kisebb netbookot kapunk, amelyek nagyban hajaznak az ASUS Transformer megoldására.

 

Ennek a kényelmes megoldásnak köszönhetően a gépelés, bármilyen szerkesztési folyamat lényegesen egyszerűbbé válik a kedvenc harapott almás táblagépünkön. Maga a billentyűzet remekül gazdálkodik az energiával, ugyanis napi átlagosan 2 óra használat mellet akár fél évig is a rendelkezésünkre áll így, nem kell folyton azért aggódnunk, hogy nem felejtettük-e el feltölteni. Mindazonáltal aki rendelkezik egy ilyen párossal valószínűsíthetően napi 2 óránál többet fogja majd használni.

 156a

[+]

A dizájn remekül passzol az Apple által favorizált minimalista irányvonalhoz, hiszen egy gyönyörű fekete zongoralakkos felületet látunk. Az össztömeg növekedés a billentyűzet vékonyságából adódóan nem számottevő, így emiatt sem kell aggódnunk. Le- illetve fejhajtásnál automatikusan zárja/feloldja számunkra a kezelőfelületet, tehát arra sem lehet panaszunk, hogy a hatalmas felbontású kijelző egy perccel is több ideig fogyasztaná az akkumulátort, mint az szükséges lenne.

 

Plusz funkcióbillentyűket is kapunk még, amivel a használati lehetőséget is bővülnek tehát a védelem és a stílus mellet még a funkcionalitás sem szorult háttérbe. A Logitech által megadott információk szerint az Ultrathin Keyboard Cover áprilisban válik elérhetővé mind az öreg kontinensen mind pedig az óceán túloldalán 99,99 dolláros végfelhasználói áron.

 

Forrás: TechPowerUp!

 

A szerzőről