Válassza az Oldal lehetőséget

Ma olcsóbban kapjuk a Xiaomi Redmi Note 6 Pro-t és több Xiaomi telefont

Ma olcsóbban kapjuk a Xiaomi Redmi Note 6 Pro-t és több Xiaomi telefont

Az egyébként is kellemes árcédulával rendelkező új telefon árából most tovább faraghatunk.

Ma olcsóbban kapjuk a Xiaomi Redmi Note 6 Pro-t és több Xiaomi telefont

A GearBestnél így ősz táján kellemes akciókat találhatunk, így ma például telefonokat áraztak le. Az új slágernek számító Xiaomi Redmi Note 6 Pro-hoz kupont is kaptunk.

A Xiaomi új telefonja igaz kedvenc lehet az őszi szenzonban, hiszen az elődhöz hasonló áron kapható, ám képességei túlmutatnak azon. A központi egység, a Qualcom Snapdragon 636 maradt, de ez nem csoda, hiszen egy modern és erős lapkáról van szó. Változott, nagyobb lett a kijelző felbontása, illetve a Redmi Note 6 Pro lett a Xiaomi első négykamerás mobilja. Az elő és a hátlapon is kamerapáros dolgozik, amik megkapták a gyártó mesterséges intelligencia támogatását is. A hátlapon a fejlett téma felismerés, az előlapon pedig a mesterséges intelligenciával segített portrémód dolgozik.

A Xiaomi Redmi Note 6 Pro ára ma a GB$MBNT6GP kuponnal csak 209,99 dollár, amihez választhatjuk az ingyenes, vám és ÁFA mentes Priority Line szállítást.

További információk itt: Xiaomi Redmi Note 6 Pro 4+64 GB (209,99 dollár ~ 59 ezer forint)

További kupon nélküli akcióban kapható Xiaomi telefonok a mai napra:

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.