Válassza az Oldal lehetőséget

Megérkezett a BDP-S1

Megérkezett a BDP-S1

A japán óriás talán leginkább várt szórakoztatóelektronikai újdonsága végre révbe ért.

 

Az eredetileg idén nyárra tervezett megjelenési időpont többszöri csúszása után úgy tűnik, végre valahára megérkezett a Sony első asztali Blu-ray lejátszója, a BDP-S1, mely igazán gyönyörűre sikeredett.

Megérkezett a BDP-S1

Nemcsak a dizájn érdemel elismerést, hanem szolgáltatások garmadáját kapjuk a pénzünkért. DVD- és BR-lemezeket akár 1080p-ben is élvezhetjük a HDMI-n keresztül (komponens kimeneten "csak" 1080i-t tud), de akár MP3-hallgatásra vagy képnézegetésre is adhatjuk fejünket. Firmware-frissítéssel pedig már a BD-R(E) lemezek kezelése sem jelent gondot a lejátszónak.

Megérkezett a BDP-S1

Azt már tavasszal is tudtuk, hogy nem a Sony modellje lesz az első befutó, de valamiben mégis sikerült elhozniuk az aranyérmet: az első olyan BR-lejátszó a piacon, mely HDMI-re 1080/24p szabványú filmeket mindenféle konverzió nélkül ki tud tenni. Jelenleg a Samsung és a Panasonic modellje sem képes erre (valószínűleg a Pioneer is tudni fogja ezt), de ez csak akkor érdekes, ha a megjelenítőnk támogatja a natív 24p-t.

Megérkezett a BDP-S1

Az első tesztek szerint a képminőség terén brillírozik a BDP-S1, kattintsunk ide egy rövid kis szösszenet elolvasása céljából.

Megérkezett a BDP-S1

A tengerentúlon kerek 1000 dollárért megvásárolható termék hivatalos leírását a forráshivatkozásra kattintva érhetjük el.

A szerzőről