Válassza az Oldal lehetőséget

Hamarosan megjelenik a 35 dolláros táblagép?!

Hamarosan megjelenik a 35 dolláros táblagép?!

Hamarosan megjelenik a 35 dolláros táblagép?!

Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy igen. Ráadásul már nincs is messze az indiai bevezetése!

Nagyon sok olcsó számítógép ötlettel találkozhattunk, főleg az elmúlt egy-két év során. Eleinte 100 dolláros gépről volt szó, sosem valósult meg igazán, de valahogy sosem békültek ki egy árrszintel, mire megvalósítható lett volna egy bizonyos gép, akkor túl drágának találták, mert más már beharangozta, hogy 10 dollárral olcsóbban is lehet csinálni. Ezek az eszközök, mondanom sem kell, nem lettek sikeresek, ha egyáltalán elkészültek, de nagyrészt eddig sem jutottak el.

35dolcsi-dudeMost az indiai misztikus gépezet azt hangoztatja, hogy ő bizony elkészült. Sőt a piacra dobás időpontjának, az igen csak közeli október elejét jelölték meg, egészen pontosan az 5-én jöhet az ultra olcsó mobil eszköz. Alapját valószínűleg valamilyen ARM alapú lapka adja majd, de semmi közelebbit nem lehet tudni. Még képek sincsenek róla, mindössze egy több mint 1 éves grafika társaságában lehet róla cikkezni. A megjelenést HRD minisztere Kapil Sibal jelentette be, az eszközöket az oktatásban fogják bevezetni.

Izgatottan várjuk mire jutottak, de azért vigyázzunk, ahogy az Engadget is figyelmeztet minket: ” — sadly, both the Loch Ness Monster and Bigfoot have advised us not to hold our breath. “

Forrás: economictimes

A szerzőről