Válassza az Oldal lehetőséget

Might & Magic Heroes VI nyereményjáték

Might & Magic Heroes VI nyereményjáték

Might & Magic Heroes VI nyereményjátékA Játékok.hu ezúttal a következő nyereményeket sorsolja ki olvasói között: Might & Magic Heroes VI (PC) + Might & Magic Heroes VI L-es méretű póló, Orcs Must Die! (PC), X-Men: Destiny (X360), The Cursed Crusade (X360), Bastion (X360), Mercury Hg (X360), Worms Ultimate Mayhem (X360), Batman: Arkham City matricák és egy Battlefield 3 kézigránát.

Legújabb nyereményjátékukhoz megint összegyűjtöttek néhány ütős címet, így reméljük, Ti is elégedettek lesztek a választékkal. A szokásostól eltérően most egy vegyes játékrendszert alakítottak ki. Ennek a lényege az, hogy a nyeremények egy részére úgy jelentkezhettek, ha a hírre az oldalukon válaszoltok egy hozzászólásban, leírva, hogy melyik játékra pályáztok.

A nyereményjáték másik felében a Facebookon kisorsolt nyereményekre lehet pályázni, azzal, ha megosztjátok ismerőseitekkel (Megosztás/Share) a Facebook-oldalukon található bejegyzést, amelynek hivatkozását alább megtaláljátok: https://www.facebook.com/jatekok.hu/posts/231671480227499

hozzászólásban megpályázható nyeremények a következők: Might & Magic Heroes VI (PC, magyar felirattal) + Might & Magic Heroes VI L-es méretű póló, Orcs Must Die! (PC), X-Men: Destiny (X360), The Cursed Crusade (X360), Bastion (X360), Mercury Hg (X360), Worms Ultimate Mayhem (X360). Tehát ha ezek valamelyikére szeretnétek pályázni, nincs más dolgotok, mint egy hozzászólásba beleírni ezek közül az egyiket. A Facebook-bejegyzést ismerőseikkel megosztó olvasóik között Batman: Arkham City matricákat és egy Battlefield 3 kézigránátot sorsolnak ki. Figyelem! Mindenki csak egy hozzászólással vehet részt a játékban, viszont természetesen emellett a Facebookos nyereményekre is pályázhat.

Might & Magic Heroes VI nyereményjáték

A hozzászóláshoz az oldalon regisztrált tagnak kell lennetek. Ha még nem regisztráltatok volna, akkor ezt megtehetitek a Játékok.hu jobb felső sarkában látható Regisztráció gombra kattintva (aki pedig már regisztrált tag, ugyanitt tud bejelentkezni e-mail címével és jelszavával). A regisztráció ingyenes, és hozzáférést biztosít a Játékok.hu fórumához, valamint a hírleveléhez is (utóbbiról a bejelentkezést követően ugyanitt, az oldal jobb felső sarkában lehet leiratkozni, illetve feliratkozni rá). A nyereményjáték 2011. október 23-án vette kezdetét, és 2011. október 30-án zárják le a sorsolást. A nyertest e-mailben értesítik, nyereményét pedig postai úton veheti majd át. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.