Válassza az Oldal lehetőséget

Karácsonyi nyereményjáték – 4. hét

Vajon mi lehet annál szebb karácsonyi ajándék, mint ha egy PS Vita konzol lapul a karácsonyfa alatt idén szenteste? A Játékok.hu segít mindezt valóra váltani!

JÁTÉKOK - Karácsonyi nyereményjáték - 4. hét

Sony és a Játékok.hu közös játékával folytatódik a karácsonyi nyereményjáték-sorozat, amely során a következő nyereményeket vihetik haza az oldal olvasói:

Illetve a következő PS3-as játékokat is olvasóink karácsonyfája alá szánják:

A Játékok.hu PS Vita konzolról írt tesztjét itt elolvashatjátok (értékelésük: 9/10) – most egy Wi-Fi verziót és a hozzá elengedhetetlenül szükséges 8 GB-os Vita memóriakártyát biztosítják egyik szerencsés olvasónak. És hogy ne csak az alapfunkciókkal játszhasson az ünnepi időszakban, jár mellé négy játék is (Little Deviants, Wipeout 2048, Unit 13 és Resistance: Burning Skies).

És hogy mit kell tennetek ahhoz, hogy a fenti ajándékok egyike a karácsonyfa alá kerülhessen? A feladat egyszerű: készítsetek egy karácsonyi témájú fényképet úgy, hogy azon szerepeljen egy Sony termék VAGY a Sony embléma VAGY valamelyik Sony játék ikonikus figurája. És hogy kik lehetnek a Sony-játékok ikonikus figurái? Például Ratchet, Sackboy vagy Kratos, hogy néhány példát említsünk. A három lehetőség (Sony termék, Sony embléma, Sony játék karaktere) közül szabadon választhattok. A karácsonyi témát viszont már tényleg a fantáziátokra bízzuk.

A játék további részletei a következő hivatkozáson olvashatók: http://www.jatekok.hu/jatek-hirek-201212-61-karacsonyi-nyeremenyjatek-4-het.html

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.