Válassza az Oldal lehetőséget

Nem tudod hol jár a megrendelt csomagod? Használd a 1tracking oldalát!

Nem tudod hol jár a megrendelt csomagod? Használd a 1tracking oldalát!

Ha külföldről rendelünk érdemes csomagkövetéssel rendelkező szállítási módot választani.

1tracking

A csomagkövetés általában drágítja a szállítást, így én például azt az elvet követem, hogy 10 dollár, vagyis nagyjából 2800 forint fölötti rendelési értéknél választom. Alatta kicsit feleslegesnek tartom, nem is nagyon szoktam fogalkozni azzal, hogy a követést figyeljem. Nagyobb értéknél viszont hasznos lehet, ha látjuk, hogy elakadt valahol a csomag, pontosabban ilyenkor nem csak mi látjuk, hanem a küldő cég is.

A nagyobb kínai áruházak közül több is a 1tracking szolgáltatását ajánlja, velük működnek együtt. A GearBest és a Banggood csomagjait kimondottan szereti a rendszer. a működés egyszerű, a felső mezőbe beírjuk vagy bemásoljuk a követési számot, kattintunk a nagyító ikonra és már jönnek is az eredmények. Ha több számot is ellenőrizni akarsz, akkor a beírt szám után nyomj egy Entert, és már írhatod a következő sorba a következő követési számot. Egyszerre összesen 20 csomagot kérdezhetünk le, természetesen teljesen ingyen.

A GearBEst tehát a 1 tracking-et ajánlja, az oldalt itt megtaláljátok: 1tracking

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.