Válassza az Oldal lehetőséget

Olcsó DVB-T vevő a LifeView-tól

Már itt van a nyakunkon az átállás első üteme, az ország nagyobb részén július 31-én lekapcsolják az analóg adást. A LifeView egy viszonylag olcsó megoldást kínál az átálláshoz.

lifeview-lv6tboxhda2

Sajnos az átállás mindenkinek pénzbe kerül. Persze a pénzünkért kapunk is valamit, hiszen jelenleg is hét csatorna fogható ingyenesen, jó képminőséggel, esetenként több hangsávval és több, különböző nyelvű felirattal.

lifeview-lv6tboxhda2-1

Az átálláshoz két eszközre mindenképpen szükségünk van, egy vevőre és egy antennára. A vevő vásárlásakor a legfontosabb, hogy eldöntsük, akarunk-e fizetős csatornákat nézni. Ha nem, akkor viszonylag olcsón, már 10 ezer forint alatt találunk megfelelő készüléket.

lifeview-lv6tboxhda2-2

Ilyen például a LifeView LV6TBOXHDA2 doboza. Ez a beltéri egység rendelkezik Scart csatlakozóval, így a régebbi TV készülékekhez is csatlakoztatható, emellett kapott USB portot is, amin keresztül külső merevlemezre vagy USB meghajtóra felvehetők az adások.

lifeview-lv6tboxhda2-3

A LifeView LV6TBOXHDA2 nem csak vevő, hanem lejátszó is. Az USB porton keresztül zenelejátszás, képnézegetés és videolejátszás is lehetséges.

A LifeView LV6TBOXHDA2 :: DVB-T MPEG-4 HD BOX részletes specifikációja itt: specifikáció

8119 forintért megvásárolható itt: http://bit.ly/11ARfAj

 

 

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.