Válassza az Oldal lehetőséget

Olcsó PTC-kerámia fűtőtest távirányítóval a hideg napokra

A fűtőtestet német raktárból szállítják hozzánk.

Olcsó PTC-kerámia fűtőtest távirányítóval a hideg napokra

Ez az elektromos fűtőtest kiváló megoldást kínál a téli időszakban a meleg és kényelmes otthoni környezet megteremtésére. A fűtőtest PTC-kerámia technológiával rendelkezik, amelynek köszönhetően mindössze 3 másodperc alatt képes felmelegedni, így gyorsan és hatékonyan biztosítja a szükséges kellemes hőmérsékletet.

A biztonságos használatot a túlmelegedés elleni védelem és a dőlés esetén automatikusan kikapcsoló funkció garantálja, amely megakadályozza az esetleges tűzesetek kialakulását. A fűtőtest három állítható módja közül választhatunk: természetes szél, alacsony hőmérséklet és magas hőmérséklet.

Az tökéletes fűtési teljesítmény elérésére a fűtőtest balra és jobbra is forog, továbbá 2, 4, 6, 8, 10 és 12 órás időzítéssel is rendelkezik. A távirányítóval könnyedén irányíthatjuk és állíthatjuk be a készüléket, miközben kényelmesen pihenünk. A fűtőtest műszaki adatai közé tartozik az a lángálló ABS ház és a 2000 W (EU dugó) maximális teljesítmény. A csomag tartalmazza magát a helyiségfűtőt, a távirányítót és a felhasználói kézikönyvet.

A termék ára a német raktárból rendelve ~14 000 forint itt:

 

PTC-kerámia fűtőtest távirányítóval

A szerzőről

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Exit mobile version