Válassza az Oldal lehetőséget

Őrülten jó áron öntik ránk a telefonokat a kínai fekete péntek előestéin (Frissítve!!!)

Ötödik sebességbe kapcsoltak a webáruházak, alig győzzük kapkodni a fejünket.

Xiaomi Mi 8 Lite 4G Phablet Android 8.1 6.26 inch Snapdragon 660 Octa Core 2.2GHz 6GB RAM 128GB ROM Dual Rear Cameras - Black

A kínai fekete péntek nem péntekre esik, igaz nem is hívják pénteknek, csak simán a szinglik napjának. November 11, vagyis 11.11 az a nap, amikor az év legjobb árait találjuk a kínai webáruházakban, rengeteg akciót, kupont, és egyéb érdekességet szornak közénk. Ma például telefonokat kaptunk, egy részüket kuponos akcióban, más részüket meg csak úgy egyszerűen, a szokásosnál jóval olcsóbban. Íme a választék:

Ne feledjétek, a Banggood áruházban a European Direct Mail, a GearBesten az EU Express, EU Priority Line vagy Priority Line szállítást kell választanotok a vám és ÁFA mentes rendeléshez!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.