Válassza az Oldal lehetőséget

Padlót fogott a Xiaomi és Huawei csúcs routerek ára

Padlót fogott a Xiaomi és Huawei csúcs routerek ára

Végre eljött az idő, amikor olcsón vásárolhatunk WIFI 6-os routert.

Padlót fogott a Xiaomi és Huawei csúcs routerek ára

Wi-FI 6-os routerről elég régen írtam. Ennek oka az, hogy a technológia terén már nincs mit leírni, sebességre pedig ezek a szerkezetek azt hozzák, amit a gyártó ígér, vagyis nagy meglepetés nincs. Pont emiatt nem is fogok most mélyebb technikai bemutatóba kezdeni, ha valakit érdekel a működés, az új technológiák, akkor olvassa el cikkeimet itt:

Ami miatt pedig ezt az ajánlót írom, hogy a mai kuponos ajánlatok között két szuper routert is találtam, olyanokat, amik nagyon megérik az árukat. Az egyik a Xiaomi AX3200-es szerkezete, a másik a Huawei AX3. A 3200- illetve az AX3-ban a három a maximális átviteli sebességre utalnak, ami a Xiaomi esetén 3200 megabit, míg a Huawei-nél 3000 megabit.

Padlót fogott a Xiaomi és Huawei csúcs routerek ára 1

Természetesen mind a két szerkezet támogatja a legújabb Wi-FI 6 technológiát és persze visszafelé is kompatibilisek, szóval a nagyobb erőből, hatékonyságból a régebbi wifis eszközök is profitálnak. A Huawei brazil verzió EU adapterrel. Ne is kérdezzétek, nem tudom itől brazil, az biztos, hogy vannak olasz vásárlói vélemények, és nem panaszkodnak a nyelv vagy bármi más miatt, szóval vélhetően nekünk is jó lesz.

Padlót fogott a Xiaomi és Huawei csúcs routerek ára 2

Végezetül az árak. A Xiaomi routere a A3FEAB536656 kuponkóddal 16 300 forint, míg a Huawei ára A97059BE8DD8 kuponkóddal 14 000 forint az alábbi hivatkozásokon:

Xiaomi Mi Wireless Router AX3200

HUAWEI WiFi AX3 Pro

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.