Válassza az Oldal lehetőséget

Sosem volt ilyen olcsó – Xiaomi Jimmy H8 Pro porszívó

Sosem volt ilyen olcsó –  Xiaomi Jimmy H8 Pro porszívó

Lassan két éve használom, ma is ezt venném!

Sosem volt ilyen olcsó - Xiaomi Jimmy H8 Pro porszívó

Vannak az életben olyan döntések, olyan vásárlások, amit megbánok, de az, hogy tavaly tavasszal a Jimmy H8 Pro mellett döntöttem egy percre nem bántam meg azóta sem. Az eltelt idő alatt kétszer cseréltem benne HEPA szűrőt, amit olcsón dobnak utánunk, de más törödést nem igényel. Az akkumulátor továbbra sem vesztett érezhetően az kapacitásából, így lassan két év után még mindig ugyan annyi az egy töltéssel elérhető üzemidő.

Xiaomi Jimmy H8 Pro porszívó teszt - mindent tud 15

De mit is tud a gép? Nos, ez egy felsőkategóriás állóporszívó, ami már majdnem kivált egy normál porszívót. Több üzemmódja van, köztük az automata, amit nagyon szeretek, és ami miatt képes vagyok egy töltéssel az egész házat végig porszívózni. A szívóerő 25 000 Pa, ami még ma is bőven felsőkategóriás teljesítmény, a tömege mindössze 1,49 kilogramm, van kijelzője, amin hibaüzeneteket jelenít meg, például, ha megszorul a fejben a forgókefe, de itt látjuk a kiválasztott fokozatot és az akkumulátor töltöttségét is.

Xiaomi Jimmy H8 Pro porszívó teszt - mindent tud 18

Az 500 wattos motort a legalsó fokozaton akár 70 percig is képes működtetni egy töltéssel, kapunk hozzá egy rakat remek tartozékot, köztük az atkaszívófejjel a kárpitos bútorokhoz, de van külön töltő-dokkoló az akkumulátorhoz is, ha esetleg vennénk egy második akksit hozzá, akkor legyen hol tölteni.

Xiaomi Jimmy H8 Pro porszívó teszt - mindent tud 22

Írhatnék még ezer dolgot, de itt befejezem, mert tavaly rtam egy tesztet is a porszívóhoz, olvassátok el inkább azt, és úgy döntsetek! A cikk itt olvasható: XIAOMI JIMMY H8 PRO PORSZÍVÓ TESZT – MINDENT TUD

Xiaomi Jimmy H8 Pro porszívó teszt - mindent tud 21

Amostani akcióban olyan alacsony árat kaptunk, ami eddig nem volt elérhető. A JIMMYH8PR kuponkóddal és a PayPal-os fizetéshez kapott kedvezménnyel együtt, a Geekbuying Super Sale akciójában alig 60 ezer forintot kell érte fizetned itt:

Xiaomi Jimmy H8 Pro porszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.