Válassza az Oldal lehetőséget

Spórolj 10 ezret és vegyél 10 magos telefont!

Spórolj 10 ezret és vegyél 10 magos telefont!

Egy speciális promóció keretében még négy napod van, hogy harminc dollár kedvezménnyel legyen a tiéd a Vernee új 10 magos telefonja!

 Spórolj 10 ezret és vegyél 10 magos telefont!

Ismerve a vezető gyártók árait mindig elámulok rajta, hogy milyen szörnyetegeket képesek egyes kínai gyártók töredék árakért kínálni. Itt van példának a Vernee Apollo X 4G Phablet, amit most mindössze 55 ezer magyar forintért vehetsz birtokba.

Spórolj 10 ezret és vegyél 10 magos telefont! 2

A fémházas telefon Android 6.0 oprendszert, valamint 5,5 inches, 1920 x 1080 pixeles felbontással rendelkező Sharp IGZO kijelzőt kapott, amit természetesen Gorilla Glass 3 üveg véd. A hardver lelke egy Helio X20 tízmagos processzor 2,3 GHz-es órajellel, mellette találunk 4 GB RAM-ot és 64 GB ROM-ot, hogy legyen mire feltelepíteni a Candy Crash Saga-t. Magunkat az 5,0 MP-es első kamerán át csodálhatjuk, ami mögött SAMSUNG S5K5E2 lapka dolgozik, a világot pedig a hátlapi 13,0 MP-es kamerán kukkolhatjuk ami SONY IMX258 szenzort kapott.

Spórolj 10 ezret és vegyél 10 magos telefont! 3

Ha az eddigiek nem lennének elég meggyőzőek, akkor itt van a szenzorok és egyéb képességek listája: Ambient Light Sensor, E-Compass, Gravity Sensor, Giroszkóp, Hall Sensor, Proximity Sensor, ujjlenyomat-olvasó, GPS, Bluetooth 4.0. A rádió lényegében minden hálózatot támogat, csak olyanon nem fogsz tudni beszélni, amit még nem találtak ki. Ha kevés lenne a 64 GB háttértár, akkor természetesen pattinthatsz be memóriakártyát is.

Az akciót itt találjátok: Vernee Apollo X 4G Phablet

A tájékoztatót az akcióról itt (angolul): Vernee Apollo X 4G Phablet

Az akciós időszak vége 2017 április 17., szóval kapkodjátok magatokat! Ja, a végére még egy bónusz, ingyenes a szállítás is!

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.