Válassza az Oldal lehetőséget

Egy darab okoskarkötő háromezerért! Maradhat?

Egy darab okoskarkötő háromezerért! Maradhat?

Naná, hogy maradhat, 3000 pénzért megéri kipróbálni, ha nem tetszik legfeljebb eladom. Bukni biztos nem lehet rajta, és ha a leírt képességek valósak és működnek, akkor a hülyének is megéri, hát még nekem!

 Egy darab okoskarkötő háromezerért! Maradhat? 1

A Cubot Band V1 nevű szerkezet egy tipikus okoskarkötő. Fele részben fitnesz, fele részben kényelem. A fitnesz rész a lépéseinket és az elégetett kalóriákat számolja, a kényelmi rész ébreszt, figyelmeztet,a ha hívnak, ha SMS vagy egyéb értesítés érkezik. Az ébresztés természetesen diszkrét, ami nagyjából annyit tesz, hogy nem hugyozzuk össze magunkat tőle, ami igazán dicséretes, hiszen ki szeretné pisás nadrágban kezdeni a napot?

 Egy darab okoskarkötő háromezerért! Maradhat? 2

Azt talán mondani sem kell, hogy a cucc mérsékelten vízálló, ami megenged egy kézmosást, izzadhatunk benne, és a búvárkodást is bírja, se. Szóval ne merülj vele, mert nem érdemes. A készülék a szíjból kipattintható, így cserélgethetjük a színes szíjakat kedvünk szerint. A szíj amúgy bőrbarát meg PH semleges, meg az orrodat is tisztíccsa, szóval mindent tud, amit egy szíjnak tudni illik. Az akku 80 mAh-át tud, ai egy telefonnak kevés lenne, de ez az okoskarkötő szerencsés eseteben 30 napot is elketyeg vele, persze csak akkor, ha nem nézegetjük a kijelzőt és nyomkodjuk a gombokat. Ha így teszünk akkor néhány naponta azért igényli a töltést.

Egy darab okoskarkötő háromezerért! Maradhat? 3

Na, és akkor a lényeg, a Cubot Band V1 az időt is mutatja! Jó mi? És tényleg, ami szinte hihetelne, ahogy fent is olvashatjátok mindössze 3000 forint. Ennyiért lassan két hamburgert kapunk csak, azt meg megesszük, aztán ami nyoma marad, azzal nem dicsekszünk. Szemben a Cubot Band V1-el, amivel viszont dicsekszünk! Látjátok, már csak ezért is megéri okoskarkötőt venni hamburger helyett.

Itt lehet a tiétek:Cubot Band V1

 

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.