Válassza az Oldal lehetőséget

Q12 – intelligens óra gyerekeknek 5000 forint alatt

Q12 – intelligens óra gyerekeknek 5000 forint alatt

A Q12 intelligens óra egy új generációs gyermekóra, amely számos korszerű funkcióval rendelkezik.

Q12 – intelligens óra gyerekeknek 5000 forint alatt


Az óra ultra-vékony testtel rendelkezik, színes kijelzővel, érdekes számlapokkal, ami tökéletes ajándék gyerekeknek.

Az óra főbb jellemzői közé tartozik a tiszta és stabil kétirányú hívás, amely hangosabb és még a játszótéren is hallható. Az órának több antennája is van, biztosítja a hívás stabilitását. Az óra rendelkezik egy hangvezérlésű micro chat funkcióval, ami olyan kényelmes, mint a WeChat, könnyebb kezelhetőséggel és tisztább hangminőséggel. A Q12 óra támogatja a több telefonnal való csoportos chatet is.

Q12 - intelligens óra gyerekeknek 5000 forint alatt 1

Az LBS segítségével viszonylag pontosan rögzíthető a gyermek minden mozgása, ami így állandóan láthatjuk merre jár a csemeténk. Az óra elektronikus kerítést is tartalmaz, amely állandóan ellenőrzi a gyermek pozícióját, és riaszt, ha a meghatározott területen kívül tartózkodik.

Q12 - intelligens óra gyerekeknek 5000 forint alatt 2

Az óra IP67 vízálló, így nem kell aggódni ha víz éri. A szülőknek lehetőségük van távolról fényképezni és ellenőrizni gyermekük környezetét bármikor. Egygombos SOS vészhelyzet esetén az óra automatikusan hívja a három beállított őrzőt és SMS értesítést is küld.

Q12 - intelligens óra gyerekeknek 5000 forint alatt 3

Az óra Retina kijelzővel rendelkezik, amely magas ppi számot és tökéletes képminőséget jelent. Szórakoztató játékokat is tartalmaz, amelyekkel a gyerekek elfoglalhatják magukat, amíg a szüleikre várnak. Az óra szeretet jutalom funkcióval is rendelkezik, amikor a gyermek jól viselkedik, a szülő jelezheti felé mennyire szereti.

Q12 - intelligens óra gyerekeknek 5000 forint alatt 4

Ha szeretnéd megvásárolni, akkor ezt most kínai raktárból teheted meg, a szállítás vámmentes. Az óra ára kupon nélkül is 5000 forint alatt van. Vásárlás itt:

Q12 okosóra

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.