Válassza az Oldal lehetőséget

Új mennyezeti lámpákkal és Siri támogatással jelentkezett a Yeelight

Új mennyezeti lámpákkal és Siri támogatással jelentkezett a Yeelight

Erős fény a munkához, a holdfény a lazításhoz, mindez egy lámpában.

Új mennyezeti lámpákkal és Siri támogatással jelentkezett a Yeelight 1

A Yeelight az okos lámpák egyik vezető fejlesztője. Az amerikai cég 2014-ben csatlakozott a Xiaomi ökoszisztémájához, azóta a kínai gyártó égisze alatt, a rendszerükhöz kapcsolódva jelennek meg az úja világítótestek. Most a Gearbesten debütál két új lámpájuk.

YEELIGHT YLXD41YL Adjustable Brightness / Timing Switch / Intelligent Linkage Upgrade Version Smart LED Ceiling Light Xiaomi Ecosystem Product- White

Ahogy minden Yeelight okos lámpa, úgy az új darabok is telefonról vezérlhetők. Itt színes világítást nem kapunk, csak a fényerővel és a fény hőfokával lehet játszani, ám aki használt már fehér fényű Yeelight világítást az tudja, hogy ez is bőven több az átlagosnál. A mindössze 28 wattot fogyasztó lámpák fényereje elegendő 15 négyzetméter tökéletes megvilágításához, de a visszafogott külső és a tökéletes vezérelhetőség miatt egyáltalán nem probléma belőlük többet elhelyezni, ha nagyobb tereket akarunk teljesen bevilágítani. A Yeelight lámpáinak nagy előnyeként szokták felhozni, hogy fényük 95 százalékos szín visszadási értékkel bír, így nem csak otthon, hanem akár munkához is megfelelők, legyen szó irodáról vagy egy alkotó műhelyről.

Új mennyezeti lámpákkal és Siri támogatással jelentkezett a Yeelight 2

Az új lámpák könnyen szerelhetők. Maga a lámpatest két darabból áll. A külső részt kell a plafonra rögzíteni néhány csavarral, majd az alsó részt egyszerűen bepattintani. A szerelést úgy tervezték, hogy akár képzettség nélkül is, néhány csavarhúzóval megoldható legyen. Ha már a klüsőnél tartunk, akkor fontos megjegyezni, hogy a lámpákat nem csak a méretük, hanem a külsejük is megkülönbözteti. A kisebbik, aminek átmérője 320 milliméter a hagyományos hengerhaság kiképzésű, ahol az oldalfal magassága nagyjából 7 centi. A nagyobbik 480 milliméteres lámpa nem kapott peremet, a világító rész a plafon felé hajló szélekkel rendelkezik.

Új mennyezeti lámpákkal és Siri támogatással jelentkezett a Yeelight 3

Az új Siri támogatással is rendelkező mennyezeti lámpál ára a bevezető akcióban kedvező, a kisebbiket 79,99 dollárért, a nagyobbikat 99,99 dollárért vásárolhatjuk meg. Sőt, most az első 100 vásárló ajándékba kap egy Yeelight RGB színes okosizzót is, míg a 100-400 közötti vásárlókat egy falikapcsolóval ajándékozzák meg.

Ha szeretnél magadnak egyet az új lámpákból, akkor a bevezető akció részleteit itt találod:

Új 320 és 480 milliméteres Yeelight mennyezeti lámpák bevezető akciója

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.