Válassza az Oldal lehetőséget

Új okosóra 9000 forint alatt? Itt az ELEGIANT C520!

Új okosóra 9000 forint alatt? Itt az ELEGIANT C520!

Ha létezik olyan, hogy a hónap vétele okosórában, akkor ez az!

Új okosóra 9000 forint alatt? Itt az ELEGIANT C520!

Nem váltja meg a világot az ELEGIANT C520, de a 9000 forintalatti árához képet meglepően jók a képességei. Az érdekességek közül kiemelném, hogy 24 sportmódot támogat, amik között ott az úszás is. Ez egyben azt is jelenti, hogy az óra jelentős por és víz elleni védelmet kapott, a leírásban IP68 szerepel. A kijelző 1,3 colos, a forma a hagyományos kör, ami hozzám sokkal közelebb áll, mint a szögletes dizájn.

Új okosóra 9000 forint alatt? Itt az ELEGIANT C520! 1

A 160 mAh kapacitású akkumulátorral a gyártó 8 napos üzemidőt állít, legaábbis normál használat mellett, a készenléti módban, pedig elérhető a 30 nap is. Természetesen  mindent magkapunk, ami ebben a kategóriába elvárható, így az üzenetekre és a bejövő hívásokra figyelmeztet, van szívmonitor, lépésszámlálás, alvásmonitorozás, időjáráskijelzés, ébresztő és riasztás, stb. stb. stb.

Új okosóra 9000 forint alatt? Itt az ELEGIANT C520! 2

A forma jó, a dizájn jó, a tudás is jó, az ár pedig remek, hiszen ennyi pénzért okoskarkötőt sem kapunk, nemhogy órát. A megrendelés a lengyel raktárból törtébik, így se plusz vám, se plusz áfa, a szállítás is gyors lesz. A vásárláshoz használd a BG79131e kuponkódot az alábbi hivatkozásra kattintva:

ELEGIANT C520 okosóra

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.