Válassza az Oldal lehetőséget

Újabb képen a Nokia E6

Újabb képen a Nokia E6

 

Újabb kép szivárgott ki a Nokia újdonságáról, az E6-ról.

 

 

Pár hete mi is beszámoltunk, hogy megjelent néhány kép egy új Nokia készülékről, az E6-ról. Bár a gyártó hivatalosan azóta sem jelentette be az újdonságot, most mégis egy újabb képen látható az eszköz.

Újabb képen a Nokia E6

Már akkor is arról szóltak a pletykák, hogy a teljes fizikai QWERTY billentyűzettel rendelkező E6-ot a mérnökök érintőkijelzővel is felszerelték, és a mostani kép is ezt a feltételezést bizonyítja. A képet megfigyelve láthatunk ujjlenyomatokat a kijelzőn, illetve feltűnik, hogy a kijelzőn megjelenő "Options" illetve "Menu" felirat alatt nincs fizikai gomb, így minden bizonnyal a panel érintésével léphetünk oda. Eddigi információk szerint 2,6 hüvelykes, VGA felbontású megjelenítője van az újdonságnak. Emlékezetes pillanatainkat egy 8 Mpixeles, ám fixfókuszos optikával örökíthetjük majd meg. Az árról és a megjelenés időpontjáról egyelőre nincs információ.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.