Válassza az Oldal lehetőséget

Új Samsung mobilokról szivárgott ki információ

Mindkét modell a zeneiség jegyében született meg.

Sajnos egyelőre csupán néhány kép, és korlátozott mértékű információ került közkézre az újdonságokról, annyi azonban máris bizton állítható, hogy mindkét készülék jó esélyekkel indulhat csatába a konkurens zenemobilokkal szemben. Nem kis szerepe van ebben a megjelenésnek, amely a Samsung hagyományaihoz hűen helyenként meglepően extravagánsra sikeredett. Különösen jellemző ez az M2710 típusjelű modellre, amely előlapján az M7610 Beat DISC készüléken már megcsodált félkör motívumhoz hasonló kialakítású gombsor domborít. A dedikált kezelőszervként funkcionáló megoldás közvetlen elérést kínál a multimédiás állományok lejátszásáért felelős szoftverhez, így a mindennapok során jelentősen kényelmesebbé teheti a mobil használatát. Jó lépésnek bizonyulhat a szabványos, 3,5 milliméteres jack aljzat alkalmazása, ahogyan a Bluetooth vezérlő, a 2 megapixeles kamera, a memóriakártya-aljzat, a gyorsulásmérő, valamint az FM rádió is sikerre számíthat a vásárlók körében.

j Samsung mobilokról szivárgott ki információ

Nagyobb testvéréhez képest korlátozott tudáskészlettel, kagyló kialakítású készülékházzal kerülhet a boltok polcaira az M2310: a külső kijelzője alatt dedikált multimédiás gombokkal is ellátott újdonságot EDGE támogatással és Bluetooth illesztővel is ellátták a Samsung mérnökei, ahogyan az FM rádió, valamint a memóriakártyák fogadására alkalmas foglalat sem maradt ki a repertoárból.

j Samsung mobilokról szivárgott ki információ

A Beat sorozat új tagjai elsőként Brazíliában lépnek majd a nyilvánosság elé, a készülékek várható vételáráról azonban egyelőre nem került napvilágra konkrét információ.

Új Samsung mobilokról szivárgott ki információ 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2