Válassza az Oldal lehetőséget

UWANT B100-E – ismét akciós a kedvenc kárpit és szőnyegtisztítóm!

UWANT B100-E – ismét akciós a kedvenc kárpit és szőnyegtisztítóm!

Írtam róla tesztet is, még mindig nagy kedvenc itthon a gép.

UWANT B100-E - ismét akciós a kedvenc kárpit és szőnyegtisztítóm!

Az UWANT B100-E multifunkcionális kárpit tisztító gép egy erőteljes és sokoldalú tisztítási megoldás, amely széles körű alkalmazást kínál. Az akár 12000Pa erősségű szívóerővel tökéletesen alkalmas a mély foltok, atkák, por és egyéb szennyeződések eltávolítására szőnyegekről, kanapékról, függönyökről, matracokról és kárpitokról. Ezt a gépet úgy tervezték, hogy gondtalan és hatékony takarítást biztosítson, így több időt tölthetsz azokkal a dolgokkal, amelyeket szeretsz.

UWANT B100-E kárpittisztító teszt – a megváltó megérkezett! 6

Az UWANT B100-E egyik legfontosabb jellemzője a háromszifonos szájkialakítás, amely erőteljes szívást biztosít a legnehezebb foltok mélytisztításához is. A nanosilver ionokkal ellátott, nagy teljesítményű poliészterszálból készült kerek és sűrű sörték kíméletesek a szövetekhez, mégis hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket és baktériumokat. A szabadalmaztatott mágneses felfüggesztésű motor zajcsökkentő szerkezete szintén gondoskodik arról, hogy a gép minimális zajjal működjön, így bármikor takaríthat anélkül, hogy zavarná háztartását.

UWANT B100-E kárpittisztító teszt – a megváltó megérkezett! 1

Az innovatív tisztavizes tisztítási technológiával az UWANT B100-E mélytisztítást biztosít, hogy eltávolítsa a kanapé és más kárpitok szagát és foltjait. A nagy kapacitású víztartály, amely akár 1800 ml tiszta vizet is tartalmazhat, lehetővé teszi az alapos tisztítást gyakori utántöltés nélkül. Az egygombos gép öntisztító funkciójával pedig a belső cső tiszta marad, így elkerülhetőek a furcsa szagok, és nincs szükség kézi tisztításra.

UWANT B100-E kárpittisztító teszt – a megváltó megérkezett! 13

Ez a kompakt és stílusos tisztítógép könnyen tárolható is, minimális helyet foglal otthonodban. Az omnidirekcionális kerekek megkönnyítik a manőverezést, az egykezes kezelési kialakítás pedig lehetővé teszi a könnyed tisztítást. Akár a függönyt, a kabátodat, a konyhai szemetest, a babaszéket, az irodai széket vagy a kanapét tisztítod, az UWANT B100-E többfunkciós ruhatisztító gép mindenre a tökéletes megoldás.

UWANT B100-E kárpittisztító teszt – a megváltó megérkezett! 10

A 220 V-os feszültséggel és 450 W-os teljesítménnyel az UWANT B100-E egy erőteljes és hatékony tisztítógép. Az 5 méteres tápkábel és a 1,5 méteres tömlő bőséges hatótávolságot biztosít, a 13 méteres működési területnek köszönhetően pedig a legnagyobb tereket is könnyedén megtisztíthatod. A 65 dB alatti zajszintnek köszönhetően pedig nyugodtan takaríthatsz, anélkül, hogy zavarnád a szomszédokat.

A gép ára most a UWANTB100 kuponkóddal 71 ezer forint itt:

UWANT B100-E multifunkcionális kárpit tisztító gép

 

A gépről írt tesztemet itt olvashatod: UWANT B100-E KÁRPITTISZTÍTÓ TESZT – A MEGVÁLTÓ MEGÉRKEZETT!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.