Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Jimmy H sorozat – itt az új generáció!

Xiaomi Jimmy H sorozat – itt az új generáció!

Három új állóporszívót kapunk a cégtől, nem is akármilyeneket!

Xiaomi Jimmy H sorozat – itt az új generáció!

Az állóporszívók elég régóta velünk vannak, és évről évre fejlődnek. Persze, az igazsághoz hozzátartozik, hogy sok újdonságot már nem tudnak a kategóriából kisajtolni a gyártók. A Jimmynél azért sikerült a dolog, de lássuk mik az újdonságok!

Xiaomi Jimmy H sorozat - itt az új generáció! 1

A H sorozat három masinája a H8, a H8 Pro és a H9 Pro. Ahogy az várható, a H8 a legolcsóbb, a H9 Pro pedig a legdrágább. A H8 és a H8 Pro az alacsony tömegével (nincs másfél kiló), a H9 Pro pedig a versenytársakénál hosszabb üzemidővel és a flexibilis szívócsövével tűnik ki a tömegből.

Xiaomi Jimmy H sorozat - itt az új generáció! 2

Az új gépek esetén a gyártó kiemeli az alacsony tömeg mellett az új dizájnt is, ami kényelmesebb fogást és jobb súlyelosztást tesz lehetővé, így csökkente karjaink terhelését. Hasznos újítás, hogy a család mindhárom tagja kapott egy numerikus kijelzőt, amin követhetjük az akkumulátor töltöttségének állapotát.

Xiaomi Jimmy H sorozat - itt az új generáció! 3

Ha már akku, és töltöttség. A H9 Pro verzió egy extra nagy kapacitással rendelkező csomagot kapott, amivel alacsony fordulaton akár 80 perces üzemidő is elérhető egy töltéssel, de még a legmagasabb fokozaton is 15 percen keresztül szolgál minket. Ez utóbbi adat nem tűnik soknak, ám az átlagos üzemidő az ilyen teljesítményű gépeknél 7-8 perc szokott lenni, szóval a H9 Pro gyakorlatilag megduplázza ezt!

Xiaomi Jimmy H sorozat - itt az új generáció! 4

Az újdonságok mellett a porszívók természetesen tudnak mindent, amit már elvárhatunk egy állóporszívótól! Van HEPA filter, porzsák nélküli használat, motoros kefével ellátott szívófej, egy a padlóhoz, egy pedig a kárpitos bútorokhoz, és kapunk két másik fejet is, amik kefével is el vannak látva.

Xiaomi Jimmy H sorozat - itt az új generáció! 5

A Xiaomi Jimmy H sorozat a Geekbuying áruházban mutatkozik be, és rögtön mindegyik gépehez kapunk EU raktáras elérhetőséget is. A bevezető akcióban a porszívókhoz kuponokat is találtok. További részletek, képek és adatok az alábbi linken találhatók:

Xiaomi Jimmy H sorozat – az új generáció

 

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.