Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Mi TV 4S – Netflix támogatást és remek árat kapott a Xiaomi tévéje!

Xiaomi Mi TV 4S – Netflix támogatást és remek árat kapott a Xiaomi tévéje!

Ha valakit a Netflix hiánya tartott vissza eddig, akkor itt az idő, most kell lecsapni a Xiaomi 4K tévéjére!

Xiaomi Mi TV 4S – Netflix támogatást és remek árat kapott a Xiaomi tévéje!

Talán nem tudjátok, de a Xiaomi kínában már a piacvezető pozícióért harcol a tévés szegmensben. Jó néhány éve készítenek televíziókat, amiket a mobiljaikhoz hasonlóan áraznak be. Vagyis lényegében azt adják, mint a piacon lévő ismertebb gyártók, sőt minőségben néha többet is, miközben az árat nem engedik elszállni.

Az agresszív árazás és a Xiaomitól megszokott remek minőség meghozta a gyümölcsét, a tévéket a vásárlók veszik, mint a cukrot. Eddig három dolog miatt nem volt érdemes külföldről rendelni. Az első, hogy Kína messze van, ez meg azért egy elég terjedelmes és törékeny valami. A második, hogy a hazai árak sokszor jobbak voltak, mint a kínaiak, hogy ez hogy lehetséges talán a NAV-ot kéne megkérdezni. A harmadik, hogy nem volt Netflix támogatás.

Xiaomi Mi TV 4S - Netflix támogatást és remek árat kapott a Xiaomi tévéje! 1

Nos, most mind a három ok megszűnt. A Xiaomi Mi TV 4S, a cég 43 colos 4K felbontású televíziója már európai, konkrétan spanyol raktárból is rendelhető. Az ár egészen elképesztően jó. Itthon a legolcsóbb eladónál szállítási költség nélkül 122 ezerbe kerül, a spanyol raktárból ugyancsak szállítás nélkül 93 ezerbe. Ami pedig a Netflixet illeti, végre erre is van támogatás, jöhetnek a sorozatok!

Xiaomi Mi TV 4S - Netflix támogatást és remek árat kapott a Xiaomi tévéje! 2

Csak pár szót a tévéről. A központi egység egy négymagos, 64 bites processzor, memóriából 2 GB, háttértárból 8 GB áll rendelkezésre, ezek pedig lehetővé teszi az Android TV szoftver zökkenőmentes futtatását. A képátló, ahogy fent olvasható 43 col, a felbontás pedig 3840 x 2160 pixel. A beépített 2*8 wattos hangszóró mellé jár a Dolby Audio és DTS-HD támogatás is, hogy a hanggal se legyen hiba. Van benne wifi és Bluetooth, a 3 HDMI csatlakozó mellé pedig kapunk még LAN-t, egy AV csatlakozót, 3 darab USB-t és egy fejhallgató kimenetet.

Xiaomi Mi TV 4S - Netflix támogatást és remek árat kapott a Xiaomi tévéje! 3

Összességében tehát a Xiaomi tévéje nem csak olcsó, nem csak erős, nem csak sokat tud, de jól is néz ki. Ahogy feljebb olvasható, most európai raktárból, rövid szállítási idővel rendelhető meg, ráadásul a hazai áraknál jóval olcsóbban.

Vásárlás itt:

Xiaomi Mi TV 4s – 43 col, 4K, Netflix

 

Specifikációk:

Processzor CA53 * 4 64Bit processzor
GPU Mali 470 MP3
RAM 2 GB
ROM 8 GB
Operációs rendszer Android 9.0
Felbontás 3840 x 2160
Látószög 178 °
Frissítési ráta 60 Hz
Audio / hangszóró áramellátása 2 x 8 W, 6 ohm
Felület USB2.0 x 3
HD x 3 (1 ARC kompatibilis port)
Műholdas x 1
Antenna x 1
Fejhallgató x 1
AV x 1
CI x 1
Ethernet x 1
bluetooth 4.2
WIFI 2,4 G / 5,8 G
Videó dekódolása MPEG 1/2/4, VP8 / VP9, ​​H.264 stb.
Kép PNG, GIF, JPG stb.
Audio dekódolás DOLBY AUDIO, DTS-HD
Feszültség 100–240 V / 50/60 Hz

A csomag tartalmazza:

1 x Xiaomi 4S 43 hüvelykes intelligens TV
1 x távirányító
2 x alap
4 x csavar

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.