Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi OSOTEK H100 Pro – szív szárazon és nedvesen, akár forró vízzel is

Xiaomi OSOTEK H100 Pro – szív szárazon és nedvesen

Könnyebben kimondható nevet találtak a Shunzaonak.

Xiaomi OSOTEK H100 Pro – szív szárazon és nedvesen

A Xiaomi OSOTEK H100 Pro egy kézben tartható nedves és száraz porszívó, amely forró vízzel is fel tud mosni. A 4 az 1-ben porszívó lehetővé teszi a mosást, feltörlést, szárítást és porszívózást egyetlen erős géppel. A SuperThermal technológia képes a vizet 92 Celsius-fokra melegíteni, és 60 Celsius-fokon tartani a padlóval való érintkezés közben. A forró víz feloldja a foltokat a padlón, miközben növeli a tisztítási hatékonyságot.

Az OSOTEK HotWave integrált öntisztító kefefejjel rendelkezik, amely segít a gép tisztán tartásában minden használat után. A 55 Celsius-fokos önszárítás automatikusan bekapcsol a dokkolón történő mosás, tisztítás után. Az intelligens felületérzékelő infravörös szenzorral rendelkezik, amely képes érzékelni a szennyeződés típusát, és ennek megfelelően állítja be a tisztítási módokat. A 3 literes víztartály, az automatikus vízadagolás és a 35 perc üzemidő további kényelmet biztosít.

OSOTEK H100 Pro HotWave Handheld Wet Dry Vacuum Cleaner, Hot Water Mopping, Dual Self-Cleaning, Auto Refilling, 3L Water Tank, 35min Runtime - Black

A készülék 220 W teljesítményű, és 21,6 V névleges feszültséggel működik. A Matribase állomás rejtett tárolókkal is rendelkezik. A porszívó súlya 5,3 kg, míg az állomásé 5,7 kg. A csomag mérete 850 x 380 x 420 mm, és tartalmazza a porszívót, az intelligens állomást, tartalék kefefejeket, szűrőt, tápkábelt, tisztítókefét, fertőtlenítő formulát, mérőedényt és felhasználói kézikönyvet.

OSOTEK H100 Pro HotWave Handheld Wet Dry Vacuum Cleaner, Hot Water Mopping, Dual Self-Cleaning, Auto Refilling, 3L Water Tank, 35min Runtime - Black

A gépet most elővételi akcióban tudjuk megrendelni lengyel raktárból. Ára a OSOTEKH100 kuponkóddal 110 ezer forint alatt marad, ami egy ilyen képességekkel ellátott és ilyen minőségű gépért igazán nem mondható soknak. Vásárlás az alábbi hivatkozáson:

 

Xiaomi OSOTEK H100 Pro 4-az-1-ben porszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.