Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi FS33 plafonlámpa és ventilátor a meleg napokra

Xiaomi FS33 plafonlámpa és ventilátor a meleg napokra

Újabb érdekes, ventilátorral egybeépített plafonámpa érkezett a Xiaomitól.

Xiaomi plafonlámpa

Bár most még messzinek érezzük, a nyár, és a kánikula hamarabb itt lesz, mint gondolnánk. Sőt, jó eséllyel lesz jövőre, és azután is nyár, szóval nem árt felkészülni!

Xiaomi FS33 plafonlámpa és ventilátor a meleg napokra 1

A Xiaomi számtalan plafonlámpát kínál, ezek, nagyon kis kivétellel okos lámpák, vagyis távirányítóval, telefonnal vezérlehetők, illetve beilleszthetők a Xiaomi okos otthon rendszerébe is. Az FS33 nevű lámpa is ilyen, de, mint a címből is kiderült, ez nem csak világít, hanem hűsít is!

Xiaomi FS33 plafonlámpa és ventilátor a meleg napokra 2

A lámparész rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amivel a normál Xiaomi plafonlámpák rendelkeznek. A LED világítás keveset fogyaszt, lehet állítani a lámpa fényerejét, illetve a világtás hőfokát is. Az előre programozott beállítások, mint a tévé mód, a naplemente, a napkelte vagy a gyertyafény kellemes megvilágítást ad minden alkalomra.

Xiaomi FS33 plafonlámpa és ventilátor a meleg napokra 3

A 70 wattos világítótestet a gyártó maximum 20㎡ és 35㎡ közötti helyiségekhez ajánlja. Ez nem kis méret, így egyértelmű, hogy a fényerő is elég nagy lesz. A színhőmérséklet 3000 és 6500 Kelvin között szabályozható, természetesen, a fényerőhöz hasonlóan teljesen fokozatmentesen.

Xiaomi FS33 plafonlámpa és ventilátor a meleg napokra 4

Ahogy a lámpa, úgy a ventilátor is szabályozható a telefonos appról, ami egyben azt is jelenti, hogy összeköthető a Xiaomi appon keresztül a különféle szenzorokból érkező adatokkal. Beállítható például, hogy a hőmérséklet függvényében automatikusan kapcsoljon, ahogy az is, hogy éjszaka a megadott időben, ha már biztos nincs rá szükség, akkor leálljon.

Xiaomi FS33 plafonlámpa és ventilátor a meleg napokra 5

A ventilátorhoz egy, a lámpánál kisebb alapterületet, egészen pontosan 15㎡-25㎡ adnak meg, de ez valahol érthető is, hiszen a hűsítő funkció nem fogja a teljes helyiséget lefedni, csak a lámpa alatti területet. A ventilátor fordulatszáma, akárcsak a lámpa fényereje, fokozatmentesen szabályozható.

A Xiaomi FS33 plafonlámpa ára jelenleg 70 560 forint, ami elég magas, de végül is, egy többfunkciós, és nagyon jól kinéző szerkezetről van szó, így az ár valahol indokolt.

Ha megtetszett, akkor itt veheted meg:

Xiaomi FS33 plafonlámpa

 

További Xiaomi hírek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.