Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Redmibook 14 – új ultrabook érkezik a Xiaomitól!

Xiaomi Redmibook 14 – új ultrabook érkezik a Xiaomitól!

A Redmi márka alatt hamarosan notebook is kapható lesz, remélhetőleg az ár is a néhez igazodik majd, vagyis alacsony lesz.

Xiaomi Redmibook 14 – új ultrabook érkezik a Xiaomitól!

Az első információk sajnos elég szűszavúak, így mindössze néhány adatot tudunk az új gépről. Eszerint a képátló 14 col lesz, a felbontás természetesen FHD, vagyis 1920 x 1080 pixel. A gép processzora egy Itel Core i5 lesz, ebből is a nyolcadik generációs változat. A gép várható mérete 309,6 mm x 210,9 mm x 14,8 mm, tömege pedig mindössze 1,2 kilogramm, a színe ezüst. Ez a gép is háttérvilágításos billentyűzettel rendelkezik majd. Ahogy a jelenlegi gépeken, úgy az újdonságon is egy előre telepített Windows 10-et, abból is a 64 bites verziót találjuk majd. A memória és háttértár kapacitás szempontjából két variáns közül választhatunk, az olcsóbbikban 4GB RAM és 128 GB SSD, a drágábbikban 8 GB RAM és 256 GB SSD lesz.

redmi 14 inch notebook 2

Nem ismerjük még az árakat és pontos megjelenési dátumot sem kaptunk, de a mostani hírek szerint az új ultrabook júliusban már megvásárolható lesz.

A képeken még nem az új gép látható, arról még nincs fotó.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.